Το «Υγεία για Όλους» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 01.02.2020

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Η πρόεδρος και συντονίστρια του προγράμματος «Υγεία για Όλους» και επιστημονική συνεργάτιδα της Α΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΕΚΠΑ Ελένη Σωτηροπούλου, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Η κα Σωτηροπούλου παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του προγράμματος «Υγεία για Όλους», ενός επιχειρησιακού προγράμματος που ξεκίνησε το 2016 με την υποστήριξη των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και τη συμμετοχή 40 επιστημονικών φορέων και 240 πανεπιστημιακών και ακαδημαϊκών γιατρών, υπό την αιγίδα της UNESCO.

Σκοπός του προγράμματος «Υγεία για Όλους» είναι η ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, διασυνδεομένων με τις τοπικές κοινότητες και τις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες και δομές, προς όφελος ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ