PepsiCo: Κορυφαίος εργοδότης για το 2020 σε Ελλάδα και Κύπρο

Κορυφαία διάκριση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε η PepsiCo σε Ελλάδα και Κύπρο, λαμβάνοντας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, τον τίτλο του κορυφαίου εργοδότη, «Top Employer 2020». Η βράβευση επιβεβαιώνει με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο τη στρατηγική επιλογή της εταιρίας να επενδύει και να υποστηρίζει διαρκώς την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της καθώς και να διασφαλίζει τη δημιουργία άριστων εργασιακών συνθηκών.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο ΙνστιτούτοTop Employer” πιστοποίησε την PepsiCo με τον τίτλο του κορυφαίου εργοδότη, μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διενεργεί κάθε χρόνο και στην οποία αξιολογεί συγκεκριμένους τομείς, όπως το περιβάλλον εργασίας, τη δέσμευση να καλλιεργούνται και να αναπτύσσονται ταλέντα σε όλα τα επίπεδα μίας επιχείρησης, κ.α.. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως η PepsiCo έλαβε τη συγκεκριμένη διάκριση και στις 7 χώρες που δραστηριοποιείται  και συμμετείχαν στην έρευνα δηλαδή, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κύπρο, Γερμανία,  Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία και Σερβία.

Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδας και Κύπρου, PepsiCo, κυρία Ναυσικά Πανούση, σημείωσε σχετικά: «Όλοι στην οικογένεια της PepsiCo είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για το σημαντικό αυτό επίτευγμα. Η διάκριση αυτή, για 5η συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πίστη και την αφοσίωση μας στο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, να ενισχύουμε τις προσπάθειες και να βελτιώνουμε τις πρακτικές μας για να παρέχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πρωτοβουλιών, παροχών και υψηλού επιπέδου συνθηκών εργασίας καθώς και εφαρμόζοντας προγράμματα ενίσχυσης της απόδοσης σε όλους τους τομείς υποστηρίζουμε έμπρακτα την ανθρωποκεντρική επιχειρηματική φιλοσοφία της PepsiCo (The PepsiCo Way)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ