«Τεχνολογία για Όλους» από την COSMOTE: Νέα τμήματα εκμάθησης ψηφιακών μέσων

Ξεκίνησαν τα νέα τμήματα του δωρεάν προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» από την COSMOTE, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα.

Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας -χωρίς προηγούμενη εμπειρία στις ψηφιακές τεχνολογίες- μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν τα tablet και τις τεχνολογίες αφής, να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο, να αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές, όπως google, email, notes, κ.ά. Η εξοικείωση με τα ψηφιακά μέσα, τους βοηθά στις καθημερινές ανάγκες, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τους, κάνοντας την καθημερινότητά τους καλύτερη.

Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους» έχει ο Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, Ψυχολόγος-Γεροντολόγος. Εκπαιδευτικός φορέας του προγράμματος είναι η ΟΤΕAcademy, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του προγράμματος υποστηρίζεται από την Cosmote e-Value..

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά, στο 210 6249300.

Περισσότερα από 15.000 άτομα έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους»

Η COSMOTE, μέσα από εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες για τη μείωση του ψηφιακού αναλφαβητισμού στις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς και στον τομέα του STEM, διαχρονικά συμβάλλει ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στα οφέλη και τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, συμβάλλοντας στη μείωση του ψηφιακού χάσματος. Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους», μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 15.000 άτομα.

Όραμα της COSMOTE είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς διακρίσεις. Περισσότερα σχετικά με τις δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ