Διαμαντής Μασούτης Α.Ε: κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

    Τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ετοίμασαν μια μεγάλη ενέργεια για τα Χριστούγεννα του 2012 για τα παιδιά της Βόρειας Ελλάδας που έχουν ανάγκη. Τίτλος της ενέργειας: «Απ’ τον καθένα μας, για τα παιδιά/Νοιάζομαι. Μπορώ. Στηρίζω» και μήνυμα: «Νοιάζομαι για τα παιδιά, μπορώ να κάνω κάτι για αυτά, στηρίζω την προσπάθεια των καταστημάτων λιανικής Μασούτης».

    Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την ενίσχυση των ΜΚΟ: Άρτος Δράση, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, που έχουν σχέση με τα παιδιά, τη σίτισή τους, τη φιλοξενία τους.

    Στο εξωτερικό επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στο πλαίσιο των ενεργειών «Αγαπώ & φροντίζω την κοινωνία», η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διοργανώνει αυτή την ενέργεια σε μια προσπάθεια συνεχούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

    Με τη συγκεκριμένη ενέργεια, από 6 Δεκεμβρίου 2012 έως 5 Ιανουαρίου 2013, για κάθε απόδειξη αγορών άνω των 100 ευρώ, τα καταστήματα λιανικής Μασούτης προσφέρουν 1 ευρώ για τις ανάγκες σίτισης παιδιών στις ΜΚΟ: Άρτος Δράση, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

    Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα παιδιά και έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλές ενέργειες στα πλαίσια της ΕΚΕ «Αγαπώ & φροντίζω την κοινωνία» με επίκεντρο τα παιδιά και στόχο τη βοήθειά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει υπό την προστασία της, σαν μια μορφή υιοθεσίας, το Ορφανοτροφείο «Μέλισσα», καλύπτοντας εδώ και χρόνια τις βασικές ανάγκες του.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ