ΕΚΕΑ: Μοιράσου τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου-Δώσε αίμα

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μέσα από την πορεία μιας νέας γυναίκας προς την “κορυφή”, αποδεικνύει ότι ο καθένας μας μπορεί να γίνει υπερ-ήρωας, μοιράζοντας τη δύναμη που κρύβει μέσα του. Πώς; Δίνοντας αίμα και χαρίζοντας ζωή.

Οι εν δυνάμει αιμοδότες συχνά διστάζουν να πάρουν την απόφαση να προσφέρουν αίμα, άλλοτε γιατί φοβούνται, άλλοτε γιατί δεν προλαβαίνουν ή γιατί δεν το σκέφθηκαν, ενώ η ανησυχία για την εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19 κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την αιμοδοσία στην Ελλάδα. Δεν χωράνε φόβοι και αναστολές σε αυτή την προσπάθεια. Κάνε το πρώτο βήμα. Κλείσε ραντεβού για αιμοδοσία και ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας  καταβάλλει την πιο σοβαρή και αξιόπιστη προσπάθεια των τελευταίων δεκαετιών για την άρτια, σταδιακή και επιστημονικά αποδεκτή αναδιοργάνωση της αιμοδοσίας στην Ελλάδα και δεν θα σταματήσει να διεκδικεί και να προσφέρει λύσεις, όσο υπάρχουν ανάγκες για αίμα στη χώρα μας. Δεν αρκούν όμως μόνο οι δικές του προσπάθειες. Πρέπει όλοι μας να δράσουμε και να προσφέρουμε αίμα, σήμερα.

Μοιράσου τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Δώσε αίμα