Αυτές τις γιορτές το OPEN στηρίζει τους μοναχικούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Το OPEN σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του παραμένει πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας για μια κοινωνία με λιγότερο πόνο και περισσότερη ελπίδα.

Φέτος τις γιορτές η «τρίτη ηλικία» έχει βρεθεί στο προσκήνιο απειλούμενη τόσο από την πανδημία, όσο και από την αδυναμία του συστήματος υγείας να υποδεχτεί περιστατικά και να περιθάλψει όλους όσοι έχουν άμεση ανάγκη.

Υπάρχουν ανάμεσά μας, πίσω από κλειστές πόρτες, συνάνθρωποι, που ζουν μόνοι ή βιώνουν εξαθλίωση και αδυναμία να προστατεύσουν τον εαυτό τους και χρήζουν άμεσης φροντίδας και ιατρονοσηλευτικής βοήθειας στο χώρο τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα, το OPEN στηρίζει τη «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» για την παροχή φροντίδας και δωρεάν περίθαλψης στο σπίτι σε ευάλωτες ομάδες. Από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στον αέρα η καμπάνια του OPEN για να μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας σε όλους. Τόσο από τις εκπομπές του σταθμού, όσο και από τα δελτία ειδήσεων αλλά και από τα σποτ που θα προβάλλονται στον αέρα του καναλιού, θα μπορεί τα κοινό να ενημερώνεται για τη δράση του OPEN και για τους απλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους μας.

Η «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» είναι πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2001 και αγωνίζεται για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου παρέχοντας δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία και φροντίδα σε ασθενείς που βρίσκονται σε κίνδυνο ζωής. Το έργο της έχει βραβευτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως «Νησίδα Ποιότητας 2019» στον πανελλήνιο διαγωνισμό της «Κίνησης Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία».

Μέσα από την καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης του OPEN, όλοι μας μπορούμε εύκολα να ενισχύσουμε τη «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» ώστε να μπορεί να αναλάβει περισσότερα περιστατικά, να προσλάβει και να διατηρεί ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και να στηρίζει ασθενείς και τις οικογένειές τους – πάντα δωρεάν – που δεν έχουν βοήθεια και εύκολη πρόσβαση στην περίθαλψη.

Στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης με τους εξής απλούς τρόπους:

  • Καλώντας από κινητό ή σταθερό στο 9011 405 500

ΣΤΑΘΕΡO 3,26€/κλήση (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ)

ΚΙΝΗΤO 3,13€/κλήση (ΜΕ Φ.Π.Α. και ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.).

  •  Στέλνοντας με γραπτό μήνυμα τη λέξη ΝΟΣΗΛΕΙΑ στο 19200 δωρίζουμε 2,50 ευρώ,

(με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)

Τεχνική υποστήριξη MEDIATEL:  214-2148020

  • Κάνοντας μία κατάθεση στη «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» στους λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN GR46 0140 2980 2980 0200 2002 427

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN GR11 0172 0980 0050 9803 1155 884

Αφήνουμε την ελπίδα να λάμψει.

Αυτές τις γιορτές να είσαι OPEN.