Η MISKO ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα The Love Van για καλό σκοπό

MISKO

H MISKO, συνώνυμη των ζυμαρικών για τον Έλληνα καταναλωτή και σταθερά παρούσα στο οικογενειακό τραπέζι εδώ και 94 χρόνια, με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Μέσα από μία συνεργασία αγάπης και αλληλεγγύης, η MISKO έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την ομάδα «The Love Van» προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες των γευμάτων που ετοιμάζει η «Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι» για περισσότερους από 200 άστεγους συμπολίτες μας.

Το «The Love Van» είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τον αθλητή Λευτέρη Παρασκευά μετά την εθελοντική του συνεισφορά στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Οι πρώτες δράσεις ξεκίνησαν με αφορμή το 1ο lockdown λόγω της πανδημίας και σκοπός της ομάδας είναι να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει άμεση ανάγκη. Στο περιβάλλον, στους συνανθρώπους μας, σε έκτακτα περιστατικά. Ανάμεσα στις δράσεις αυτές είναι η παροχή βοήθειας μεταφέροντας τρόφιμα και φάρμακα σε ευπαθείς ομάδες, η παράδοση βρεφικών προϊόντων περιποίησης και ρουχισμού στον Ξενώνα Βρεφών SOS (Παιδικά Χωριά SOS) & στο Αναρρωτήριο Πεντέλης, ο καθαρισμός περιοχών, καθώς και η σίτιση και διανομή ρουχισμού σε αστέγους στο κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «Αυτοσχέδια Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι».

Και το 2021, η MISKO αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας και τους προσφέρει ουσιαστική στήριξη με σκοπό να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.