Κοινωνική Υπευθυνότητα από την Close the Loop

Ανταποκρινόμενη στην επιχειρηματική πρόκληση να βρεθούν λύσεις που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία και την επιτυχή πορεία των επιχειρήσεων στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά, η εταιρεία Close The Loop διεξάγει ένα σεμινάριο για το εθελοντικό Διεθνές Πρότυπο ISO26000:2010.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2013 στην Αθήνα με στόχο να βοηθήσει επαγγελματίες και εταιρίες όλων των τύπων και μεγεθών να το εφαρμόσουν ώστε να επωφεληθούν από μια καλύτερη λειτουργία των επιχειρηματικών πρακτικών τους.

Το εθελοντικό Διεθνές Πρότυπο ISO26000:2010 στοχεύει στην εκμετάλλευση των ωφελειών από μια κοινωνικά υπεύθυνη λειτουργία, η οποία υπερβαίνει την απλή  τήρηση της νομοθεσίας.  Θα παρουσιαστεί η μεθοδολογία και όλες οι κύριες ενότητες της Κοινωνικής Υπευθυνότητας όπως παρουσιάζονται στο ISO26000. Παράλληλα, θα προταθεί μια προσέγγιση για την εφαρμογή τους χρησιμοποιώντας παραδείγματα και εμπειρίες ειδικών και συσχετίζοντας τα με θέματα Βιωσιμότητας («Αειφορίας») στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Εγγραφή και Αναλυτικό Πρόγραμμα για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.eventora.com/el/Events/iso26000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ