Adecco: Win4Youth και για το 2013

    Ο όμιλος Adecco, ανακοίνωσε τη συνέχιση του θεσμού Win4Youth και για το 2013, με στόχο και πάλι τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση φορέων που κύριο σκοπό έχουν την υποστήριξη νέων ανθρώπων, προσφέροντάς τους τα εφόδια που χρειάζονται για την καλύτερη απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας.

    Ο θεσμός Win4Youth διανύει φέτος τον τέταρτο χρόνο «ζωής» του. Είναι ένας θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας που σχεδιάστηκε για να δώσει υπόσταση στις αξίες που πρεσβεύει ο όμιλος, βοηθώντας νέους ανθρώπους να βελτιώσουν τις μελλοντικές τους ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, προσφέροντάς τους εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Τα χιλιόμετρα που διανύουν για το θεσμό εργαζόμενοι στον όμιλο, πελάτες και συνεργάτες μεταφράζονται στο τέλος του έτους σε οικονομική ενίσχυση διαφόρων οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Το 2013 θα δεχθούν οικονομική στήριξη φορείς σε Κολομβία, Ιταλία, Ταϊλάνδη και Βέλγιο.

    Το 2010 ο θεσμός ξεκίνησε με επιλεγμένο άθλημα το τρέξιμο, το 2011 συνεχίστηκε με ποδηλασία, το 2012 με τρίαθλο και το 2013 επιστρέφει στις ρίζες του και στοχεύει στη συγκέντρωση 500.000 χιλιομέτρων που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες τρέχοντας ή περπατώντας.

    Σε όλο τον κόσμο, ολόκληρο το χρόνο θα οργανωθούν εκατοντάδες αθλητικές διοργανώσεις για το σκοπό αυτό, με κεντρική ενέργεια τη συμμετοχή τουλάχιστον 70 εργαζομένων του ομίλου στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας το Νοέμβριο, οι οποίοι με την κατάλληλη προετοιμασία θα αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση των 42.195 χιλιομέτρων.

    «Ο θεσμός του Win4Youth έχει μπει στις καρδιές όλων των εργαζομένων της Adecco παγκοσμίως. Ειδικά στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι τον έχουν αγκαλιάσει με αγάπη και συμμετέχουν κάθε χρόνο δυναμικά, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο τη δική τους υποστήριξη σε νέους που έχουν ανάγκη. Το 2012 η Adecco Ελλάδας αναδείχθηκε πρώτη χώρα σε χιλιόμετρα που διανύθηκαν ανά εργαζόμενο και βραβεύτηκε γι’ αυτό από τον όμιλο. Η επιλογή του Κλασσικού Μαραθωνίου ως κορυφαία στιγμή του Win4Youth 2013 ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διάθεση όλων στην Adecco Ελλάδος για ακόμα δυναμικότερη συμμετοχή και προσφορά», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας.

    Για να ενισχυθεί περαιτέρω ο θεσμός, έχει δοθεί η δυνατότητα απευθείας δωρεάς μέσω της εφαρμογής “Donate Now”, που είναι διαθέσιμη στην κεντρική ιστοσελίδα του ομίλου, στο σύνδεσμο http://www.adecco.com/en-US/csr/Pages/Win4Youth.aspx, όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για τους φορείς που θα υποστηρίξει το Win4Youth 2013.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ