Folli Follie: Υποστηρικτής των Special Olympics

    Η Folli Follie στέκεται στο πλευρό της ελληνικής αποστολής των Special Olympics και στηρίζει δυναμικά τη συμμετοχή της χώρας μας στους Χ Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη PyeongChang της Κορέας, από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2013.

    Η Folli Follie πάντοτε με γνώμονα την ιδιαιτερότητα της καθεμίας από τις 24 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, αναπτύσσει ένα στοχευμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας. Σ’ αυτό το πλαίσιο, στηρίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή τα Special Olympics Ελλάς, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Adopt an athlete», υιοθετώντας έναν αθλητή. Οι αθλητές των  Special Olympics Ελλάς, έχουν αποδείξει ότι η δύναμη της ψυχής και η ατέρμονη αγάπη για την Ελλάδα αποτελούν γι’ αυτούς πηγή έμπνευσης και διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη του στόχου τους.

    Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και χαράς, η ειδική εκδήλωση που παρέθεσαν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς, κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προς τιμήν των Χορηγών και Υποστηρικτών της Ελληνικής Αποστολής Special Olympics. Ο κύριος Τζώνη Βούτσας, Vice President, International Division του Ομίλου Folli Follie, παρέλαβε το χορηγικό βραβείο, εκφράζοντας το σεβασμό του Ομίλου απέναντι στην πολύτιμη προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών Special Olympics.

    Το πρωί της επόμενης ημέρας, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου η λαμπρή Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους Χ Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics PyeongChang 2013. Μετά την ολοκλήρωση της Αφής ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία, της οποίας τελικός προορισμός είναι η Σεούλ.

    Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, η Ελλάδα θα συμμετέχει με 55μελή Αποστολή με τους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος στα αθλήματα: Αλπικό Σκι (Alpine Skiing), Σκί Αντοχής (Cross Country Skiing), Αγώνες Δρόμου σε χιονοβατήδες (Snowshoeing) και Unified χόκεϋ επί δαπέδου (Floor Hockey).

    Αναλυτικά, η σύνθεση της Ελληνικής Αποστολής περιέχεται στην Επίσημη Ιστοσελίδα www.specialolympicshellas.gr, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από τη σελίδα των Special Olympics Ελλάς στο facebook http://www.facebook.com/#!/SpecialOlympicsHellas.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ