ΣΒΕ: Συμμετέχει ενεργά στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμών

Με κύριο μήνυμα «Εμβολιαστείτε Τώρα» ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) ενώνει τις δυνάμεις του με την πολιτεία και άλλους υπεύθυνους φορείς, στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμών με στόχο την επιτάχυνσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΒΕ αναλαμβάνει ευρείας έκτασης επικοινωνιακή πρωτοβουλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας προτρέπει τους εργαζόμενους στη βιομηχανία σε άμεσο εμβολιασμό. Για τον Σύνδεσμο η παρότρυνση του άμεσου εμβολιασμού των εργαζομένων στη βιομηχανία αποτελεί τον μοναδικό δρόμο για την επαναφορά στην κανονικότητα και την ουσιαστική επανεκκίνηση της οικονομίας.

Δυστυχώς, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι συμβάλλουν με τη στάση τους στην υπονόμευση της βιωσιμότητας των ίδιων των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται και γενικότερα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Οι 16 μήνες της πανδημίας ανάλωσαν σχεδόν όλες τις αντοχές των μεταποιητικών επιχειρήσεων. Η πρόσφατη επαναλειτουργία τους δεν πρέπει να ανασταλεί και πάλι, εξ’ αιτίας της επιφυλακτικότητας των εργαζομένων απέναντι στον εμβολιασμό. Αν συμβεί αυτό, θα ισοδυναμεί με καταστροφή.

Η υπεύθυνη στάση των εργαζομένων απέναντι στην κοινωνία, τους συναδέλφους τους και την ίδια την επιχείρηση στην οποία εργάζονται, επιβάλλει τον άμεσο εμβολιασμό τους. Ας γίνει κατανοητό απ’ όλους ότι ο δρόμος για την οικονομική ανάκαμψη περνά με βεβαιότητα από τον καθολικό εμβολιασμό. Είναι ο μοναδικός τρόπος για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της πανδημίας.