Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά

    Η Henkel Hellas, στηρίζει την Ελληνική οικονομία επαναφέροντας τo μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των απορρυπαντικών Dixan & Neomat στην Ελλάδα και πραγματοποιώντας πρόγραμμα στήριξης Ελληνικών οικογενειών μέσω της ενέργειας “ Καθαρίζω Ελληνικά, Στηρίζω Ελληνικά”.

    Με την αγορά των σηματοδοτημένων προϊόντων Dixan και Neomat με τη χαρακτηριστική  Ελληνική καρδιά του «Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά» που θα βρίσκονται στα καταστήματα από τέλη Ιανουαρίου μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, η Henkel Hellas θα προσφέρει σε 1040 οικογένειες τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς – 360 πλύσεις για κάθε οικογένεια.

    Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων λιανικής Ι.& Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

    Η ενέργεια «Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά” καλεί το κοινό να συνεισφέρει σε έναν μηχανισμό αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές οργανώσεις των Δήμων Καλλιθέας,  Νέας Χαλκηδόνας και Κερατσινίου, στην Αττική,  καθώς και των Δήμων Θέρμης, Νεάπολης Θεσσαλονίκης, Σταυρούπολης Νομού Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, ενώ συγχρόνως δίνει στο κοινό την ευκαιρία να επιλέξει οργάνωση δικής του επιλογής.

    Από τέλος Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου το κοινό μπορεί να αναζητήσει τις ομάδες του Dixan και του Neomat στα καταστήματα Σκλαβενίτης και Μασούτης και να επιλέξει την κοινωνική οργάνωση που επιθυμεί να ενισχύσει ή ακόμη και να προτείνει τη δική του.

    Παράλληλα πραγματοποιείται ακόμα μια ενέργεια, διαδικτυακή, στη σελίδα του Dixan (www.dixan.gr) και τη σελίδα του Neomat στο facebook (www.facebook.com/neomat.gr), όπου το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή  και να επιλέξει έως τρείς οργανισμούς που επιθυμεί να ενισχύσει. Η κάθε συμμετοχή αντιστοιχεί στο απορρυπαντικό που απαιτείται για πλύσιμο 1 κιλού ρούχων. Στο τέλος της ενέργειας, η Henkel Hellas θα δωρίσει τα αντίστοιχα απορρυπαντικά, στους τρεις οργανισμούς με τις περισσότερες συμμετοχές.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ