«Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services και Δήμος Αθηναίων τοποθετούν ταΐστρες για γάτες στην πόλη

To «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων τοποθετεί ταΐστρες για γάτες στην πόλη.

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, δώρισε 6 ταΐστρες για γάτες στον Δήμο Αθηναίων, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της πόλης και συγκεκριμένα της περιοχής του Μεταξουργείου, με στόχο τη δημιουργία μιας γειτονιάς που σέβεται, αγαπά και φροντίζει τα αδέσποτα ζώα, και φροντίζει για την καθαριότητα και υγιεινή του περιβάλλοντα χώρου.

Το «Πανελλήνιο», που αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή του Μεταξουργείου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να τοποθετήσει 6 ταΐστρες στις οδούς Μυκηνών, Παραμυθίας και Σαλαμίνος.
Οι ταΐστρες εφοδιάζονται με ξηρά τροφή από τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος παραμένει πιστός στη δέσμευσή του και υλοποιεί, σε συνεργασία και με την ιδιωτική πρωτοβουλία, πολιτικές δράσεις για μια πόλη φιλική για τα αδέσποτα ζώα. Τηρώντας το νόμο που επιτρέπει την παροχή ξηράς τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής.
Το «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, το ιστορικό σημείο της Αθήνας που ανακατασκευάστηκε και επαναλειτουργεί από το 2018 στην αρχική του μορφή, συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη δημιουργία μίας ευσυνείδητης πόλης, ξεκινώντας από τη γειτονιά του Μεταξουργείου, με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στα ζώα.