Πηνειός: Περίσσευμα ευαισθησίας στο κάλεσμα της ΟΛΥΜΠΟΣ

Οι όχθες του Πηνειού άνοιξαν και φέτος την αγκαλιά τους για να υποδεχτούν το πλήθος των Λαρισαίων που έσπευσαν να τις φροντίσουν.

Ο ζεστός φθινοπωρινός ήλιος μας υποδέχτηκε το Σάββατο στο ποτάμι σε έναν πρωινό περίπατο που συνοδεύτηκε από περισυλλογή σκουπιδιών τα οποία δεν λείπουν δυστυχώς ποτέ από το οικοσύστημα του Πηνειού.

Σε αυτή την εξόρμηση, όμως, οι συμμετέχοντες διαπίστωσαν με ικανοποίηση ότι τα απορρίμματα ήταν λιγότερα από κάθε άλλη φορά.

Η περιβαλλοντική δράση της ΟΛΥΜΠΟΣ πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και τη συμμετοχή του συλλόγου των μαραθωνοδρόμων.

Οι πάντες εξοπλίστηκαν με γάντια, μάσκες και σακούλες ενώ η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας φρόντισε με δικό της όχημα για τη μεταφορά του συνόλου των σκουπιδιών που συλλέχτηκαν.

Το παρών στο ποτάμι έδωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σούλτης – που αντικαθιστούσε τον απουσιάζοντα εκτός Λάρισας δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη – ενώ από την ΟΛΥΜΠΟΣ συμμετείχαν ο διευθυντής του εργοστασίου Μιχάλης Κανταρτζής, ο υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Κώστας Τόλης, και στελέχη της εταιρείας.

Όσοι πήραν μέρος στη δράση καθαριότητας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις προϊόντων της ΟΛΥΜΠΟΣ, από φυσικούς χυμούς, κρύο τσάι, σοκολατούχο γάλα και φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ, ενώ μοιράστηκαν και αναμνηστικά μπλουζάκια.

Με το πέρας της εκδήλωσης η εταιρεία παρέθεσε γεύμα, στο κέντρο Φρούριο, προς τιμή της δημοτικής αρχής, και των δημοσιογράφων στους οποίους δόθηκε η νέα έντυπη έκθεση της ΟΛΥΜΠΟΣ με τα πεπραγμένα εταιρικής υπευθυνότητας του 2020.