NN Hellas, Κλινική ΡΕΑ και Ευρωκλινική Παίδων: Μαζί για τη φροντίδα των νεογέννητων

Η NN Hellas, σε συνεργασία με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και την Ευρωκλινική Παίδων, παρέχει στους γονείς τον πρώτο χρόνο ασφάλισης του μωρού τους χωρίς κόστος, μέσω του προγράμματος Ασφάλισης Νεογέννητων NN Direct Health «η πρώτη μου ασφάλεια».

Το πρόγραμμα αφορά σε όλα τα νεογέννητα που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, με αποκλειστικό πάροχο όλων των υπηρεσιών υγείας την Ευρωκλινική Παίδων. Μία προσφορά για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν στο νεογέννητο την καλύτερη φροντίδα για την υγεία του, η οποία περιλαμβάνει για τον πρώτο χρόνο:

  • Απευθείας κάλυψη εξόδων νοσηλείας για:
    • δωμάτιο και τροφή σε Β θέση νοσηλείας,
    • παραμονή συνοδού,
    • νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας / Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας,
    • αμοιβές ιατρών & αναισθησιολόγων,
    • εξετάσεις, επεμβάσεις και θεραπείες χωρίς νοσηλεία,
    • επείγουσα μεταφορά.
  • Όριο κάλυψης μέχρι το ποσό των €30.000, για το πρώτο έτος ασφάλισης.
  • Εκπιπτόμενο ποσό ανά νοσηλεία €500, με δυνατότητα κάλυψής του, εξ ολοκλήρου ή μερικώς, με χρήση φορέα της κοινωνικής ασφάλισης ή τυχόν άλλου ασφαλιστικού φορέα.

Στόχος και των τριών συνεργαζόμενων εταιριών είναι η παροχή πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για κάθε νεογνό από τη πρώτη στιγμή της γέννησής του. Μετά τον πρώτο χρόνο, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν την ανανέωση του προγράμματος, αποκτώντας ένα εύρος επιλογών με προσιτό ασφάλιστρο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, Chief Operations Officer, NN Hellas, δήλωσε σχετικά με την ενέργεια: «Στην ΝΝ Hellas, με τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και έχοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο, είμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους μας για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Υποστηρίζουμε τους γονείς, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία του παιδιού τους».

Ο κ. Κυριάκος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Κλινικής ΡΕΑ ανέφερε: «Η Κλινική ΡΕΑ, δέκα χρόνια τώρα, αγκαλιάζει την ελληνική οικογένεια και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τη μητέρα και το νεογνό. Στόχος μας είναι η φροντίδα και η αγάπη που παρέχουμε να ακολουθεί την οικογένεια και μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο. Γι’ αυτό επιλέγουμε προσεκτικά τους καλύτερους συνεργάτες και χαιρετίζουμε τη νέα συνεργασία μας με την ΝΝ Hellas και την Ευρωκλινική Παίδων».

Ο κ. Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία πλήρης παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας, με 20 χρόνια εμπειρίας δίπλα στο παιδί και την οικογένειά του που καλύπτει όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπιστοσύνης και ασφάλειας για τους μικρούς ασθενείς και τους συνοδούς τους. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία με την NN Hellas και την Κλινική ΡΕΑ».