Teleperformance: Ανάμεσα στους 25 καλύτερους χώρους εργασίας στον κόσμο,

Το Fortune και το Great Place to Work® βραβεύουν την Teleperformance ως ένα από τα 25 World’s Best Workplaces™ για το 2021.

Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακά ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας για επιχειρήσεις και οργανισμούς, ανακοίνωσε σήμερα πως διακρίθηκε ως ένας από τους 25 Καλύτερους Χώρους Εργασίας στον Κόσμο (25 World’s  Best Workplaces™) από το Great Place to Work® και το περιοδικό Fortune. Μόνο 25 εταιρείες στον κόσμο έλαβαν αυτή την αποκλειστική διάκριση για εργοδότες για το 2021.

Οι 25 εταιρίες που επιλέχθηκαν, εκπροσωπούν αυτές με τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα σε πολλούς οργανισμούς διαφόρων κλάδων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία έρευνας εργασιακής ικανοποίησης του Great Place to Work®, που δίνει φωνή σε 20 εκατομμύρια υπαλλήλους παγκοσμίως. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν ως World’s Best Workplaces™ ξεχώρισαν, έχοντας δημιουργήσει εξαιρετικές εμπειρίες για τους εργαζομένους τους παγκοσμίως, σχέσεις υψηλής εμπιστοσύνης, και χώρους εργασίας που χαρακτηρίζονται από δικαιοσύνη και ισότητα για όλους.

«Τα World’s Best Workplaces™ αφορούν τα μεγαλύτερα και πιο συνεπή παραδείγματα συμπεριληπτικής κουλτούρας παγκοσμίως που έχουμε γνωρίσει ποτέ», δήλωσε ο Michael C. Bush, CEO του Great Place to Work®.

«Την τελευταία χρονιά, πάνω από 183.000 εργαζόμενοί μας από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε ανεξάρτητες έρευνες εμπιστοσύνης, ώστε να μας αξιολογήσουν εμπιστευτικά σχετικά με την πορεία μας ως εργοδότης. Η υψηλή βαθμολογία που συγκεντρώσαμε δείχνει την καλή μας επίδοση όσον αφορά αξίες όπως η δικαιοσύνη, η ένταξη, η ισότητα, η εμπιστοσύνη και το ομαδικό πνεύμα, σε έναν απίστευτα ετερογενή Όμιλο που αποτελείται από 100 διαφορετικές εθνικότητες,» είπε ο  Πρόεδρος και CEO της Teleperformance, Daniel Julien. «Είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την εξαιρετική αναγνώριση, ειδικά προς τους υπαλλήλους μας που έκαναν την Teleperformance έναν από τους 25 Καλύτερους Χώρους Εργασίας στον Κόσμο (25 World’s Best Workplaces™). Στην Teleperformance, σεβόμαστε κάθε άτομο ξεχωριστά, εκτιμούμε αυτά που φέρνουν οι άνθρωποί μας στην εταιρεία και τους ευχαριστούμε για όλες τις προσπάθειές τους, ώστε να κάνουν μια θετική διαφορά για την παγκόσμια οικογένειά μας καθημερινά.»

Η λίστα World’s Best Workplaces™ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Το Ινστιτούτο Great Place to Work®, η παγκόσμια αυθεντία στην κουλτούρα του εργασιακού χώρου, επιλέγει αυτή τη λίστα κάνοντας χρήση σχολαστικής ανάλυσης δεδομένων και εμπιστευτικού feedback από τους υπαλλήλους με πολλαπλά κριτήρια αξιολόγησης και συμπεριλαμβάνοντας αυστηρή επικύρωση των αποτελεσμάτων από τρίτα μέρη.

Το Great Place to Work® είναι το μόνο βραβείο εταιρικής κουλτούρας στον κόσμο που επιλέγει τις νικήτριες εταιρείες βάσει του πόσο δίκαια συμπεριφέρονται στους υπαλλήλους τους. Οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει του βαθμού στον οποίο επιτυγχάνουν τη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας για τους εργαζομένους τους, καλύπτοντας όλες τις φυλές, τα φύλα, τις ηλικίες, την ύπαρξη ή μη ειδικών αναγκών, ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ταυτότητας ή του ρόλου τους .

«Σε ένα παγκόσμιο ανθρώπινο δυναμικό, η ευθυγράμμιση είναι το παν και οι εταιρείες αυτές οχυρώνουν την κουλτούρα τους σε όλο τον κόσμο – ένα σχεδόν αδύνατο επίτευγμα,» συνέχισε ο Bush. «Ακόμα και κάτω από τη δοκιμασία της πανδημίας, οι εταιρείες αυτές παρέχουν αναγνώριση στις υποκοινότητες σε κάθε περιοχή και οι ηγέτες τους μεταφέρουν μια δίκαιη εμπειρία για το προσωπικό τους σε όλες τις κουλτούρες. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Καλύτερους Χώρους Εργασίας στον Κόσμο για το 2021 (World’s Best Workplaces™).»

Το 2021, η Teleperformance διακρίθηκε ως ένας από τους 25 Καλύτερους Εργασιακούς Χώρους στην Ευρώπη (25 Best Workplaces in Europe™) στην κατηγορία των Πολυεθνικών εταιρειών, όπως επίσης ένας από τους Πέντε Καλύτερους Πολυεθνικούς Χώρους Εργασίας στη Λατινική Αμερική (Top Five Best Multinational Workplace in Latin America™), και πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work® σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αυτοί οι τίτλοι εκπροσωπούν περισσότερο από το 90% όλου του ανθρώπινου δυναμικού της Teleperformance παγκοσμίως.