Επίσκεψη στην Ελλάδα για τον Πρόεδρο και CEO του Ιδρύματος SRF του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο κύριος Michael Woodford, Πρόεδρος και CEO του Ιδρύματος Safer Roads Foundation (SRF) του Ηνωμένου Βασιλείου και διεθνούς κύρους προσωπικότητα με πλούσιο έργο και παρεμβάσεις ενίσχυσης της Οδικής Ασφάλειας ανά τον κόσμο, επισκέπτεται τη χώρα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γεώργιο Πατούλη για θέματα ενίσχυσης της Οδικής Ασφάλειας.

Ακολούθως, ο κύριος Michael Woodford θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κύριο Φάνη Σπανό και το Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων κύριο Γεώργιο Ψαθά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης είναι τα θέματα των τροχαίων συμβάντων στην Εύβοια σε τμήμα του οδικού δικτύου και ειδικότερα σε περιοχή όπου χρονίζει το θέμα των θανατηφόρων τροχαίων και πρόσφατα έχει παρατηρηθεί έξαρση αυτών.

Ο κύριος Michael Woodford που επί σειρά ετών επισκέπτεται την Ελλάδα, έχει χρηματοδοτήσει κατά το παρελθόν έργα Οδικής Ασφάλειας στη χώρα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και Έλληνες συγκοινωνιολόγους.