Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει στην Ελλάδα… με το φορτηγό της Coca-Cola

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola παρουσιάζει τη νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Η Αληθινή Μαγεία των Χριστουγέννων», και στο πλαίσιο αυτό η χώρα μας υποδέχεται το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola!

Το εντυπωσιακό όχημα καταφθάνει στην Ελλάδα στις 26 Νοεμβρίου, για να ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Με αφετηρία τα Ιωάννινα και τελικό προορισμό την Αθήνα, το φορτηγό της Coca-Cola θα μοιράσει αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία σε 7 συνολικά πόλεις-σταθμούς, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, μας προσκαλεί ακόμη να συμβάλλουμε όλοι σε έναν καλό σκοπό, σώζοντας και προσφέροντας πάνω από 1.000.000 μερίδες φαγητού σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Για αρκετές ώρες και σε συγκεκριμένες μέρες, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους κάθε πόλης, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, το φορτηγό της Coca-Cola θα βρίσκεται σταθμευμένο σε μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ κάθε πόλης. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιες Αρχές, χωρίς συνωστισμό, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, αυτή τη φορά για καλό σκοπό. Γιατί, φέτος τις γιορτές, η Coca-Cola ενώνει τις δυνάμεις της με την οργάνωση «Μπορούμε», με σκοπό να σώσει μερίδες φαγητού που διαφορετικά θα πήγαιναν χαμένες, και να τις προσφέρει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι, λοιπόν, καλεί τους καταναλωτές να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί με το χριστουγεννιάτικο φορτηγό, και για κάθε «κλικ» θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω του «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα, και πιο ειδικά στις 7 πόλεις που θα επισκεφτεί το εμβληματικό φορτηγό.

Τελικός προορισμός του χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola θα είναι το εμπορικό κέντρο Golden Hall στην Αθήνα, στο οποίο θα καταφθάσει στις 19 Δεκεμβρίου, για να παραμείνει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, η Coca-Cola θα φιλοξενεί μια σειρά από εκπλήξεις για το κοινό, όπως το να φωτογραφηθούν μαζί με το εμβληματικό όχημα στο photobooth και να συνεισφέρουν στο στόχο του 1.000.000 μερίδων φαγητού, να γράψουν την ευχή τους για τη νέα χρονιά για συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη και να τη ρίξουν στο χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, αλλά και να αγοράσουν δώρα για τους αγαπημένους τους στο CocaCola PopUp Store που θα βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου.

Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις της Coca-Cola όμως δε σταματούν εδώ, αφού και το Coca-Cola Application θα φορέσει τα «γιορτινά» του! Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να καταχωρούν τους κωδικούς που θα βρίσκουν στις συσκευασίες Coca-Cola και να κερδίζουν μοναδικά δώρα, που θα φέρουν ακόμα περισσότερη μαγεία στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Εναλλακτικά, θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στον καλό σκοπό για την προσφορά μερίδων φαγητού μέσω του «Μπορούμε», δωρίζοντας τα coins τους, με την Coca-Cola να διπλασιάζει την αξία του κάθε coin.

Τέλος, η Coca-Cola θα μοιράσει ακόμα περισσότερη, αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία, μέσα από 500 χριστουγεννιάτικα γεύματα προσφοράς. Την ημέρα των Χριστουγέννων, η εταιρεία θα προσφέρει 500 εορταστικά γεύματα σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), με στόχο να προσφέρει χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και ένα πραγματικά εορταστικό μενού σε συμπολίτες μας σε ανάγκη.