Fiat: Νέα Διάκριση

Τα Fiat Ducato & Fiat Fiorino αναδείχθηκαν τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον επαγγελματικά οχήματα στην Ολλανδία.

Στην Ολλαδία, η Royal Dutch Touring Club ANWB και η μη κυβερνητική οργάνωση «Stichting Natuur & Milieu» κατέρτισαν το Top Ten των πιο φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων επαγγελματικής χρήσης.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Fiat Professional λαμβάνει βραβείο για τη συνεχή έρευνά της για τη μείωση των εκπομπών CO2. Στην πρώτη θέση των «Small Van» αλλά και στην κατηγορία «Large Van», βρίσκονται αντίστοιχα το συμπαγές Fiorino, με μόλις 109 g/km CO2 και το πολύπλευρο Fiat Ducato με 179 g/km. Αυτές οι επιδόσεις, από άποψη εκπομπών ρύπων, σε μια ανταγωνιστική αγορά όπως η ολλανδική, η οποία είναι ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά τα περιβαλλοντικά ζητήματα, είναι εξαιρετικές.

Η Royal Dutch Touring Club ANWB είναι μέλος της FIA (Federation Internationale de l’ Automobile) και σήμερα έχει 3,9 εκατομμύρια μέλη, στα οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την οδική βοήθεια, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες στον τομέα της κινητικότητας.

Κάθε χρόνο, μαζί με το “Stichting Natuur & Milieu”, την κύρια μη-κυβερνητική οργάνωση που ασχολείται με περιβαλλοντικά θέματα, η Royal Dutch Touring Club ANWB παρουσιάζει το Top Ten της. Κάνοντας έτσι προτάσεις αγοράς σε ένα ευρύ κοινό οδηγών, έτσι ώστε να μπορούν να οδηγήσουν με τον πιο οικολογικά-φιλικό τρόπο και με το χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών ρύπων.

Τα δύο πράσινα βραβεία που κέρδισε η Fiat Professional, έρχονται να προστεθούν στην εκτενή λίστα σημαντικών διεθνών βραβείων της Fiat Group Automobiles, που επιβεβαιώνουν τη σταθερή δέσμευσή της για οικολογικά υπεύθυνη μετακίνηση. Μια στρατηγική που έχει κάνει τη Fiat αδιαμφισβήτητο ηγέτη στην Ευρώπη: τα τελευταία πέντε χρόνια, η Fiat είναι το εμπορικό σήμα που έχει καταγράψει το χαμηλότερο επίπεδο των εκπομπών CO2 από τα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, με μια μέση τιμή 118,2 g/km το 2011 (4,9 g/km κάτω από το μέσο όρο για το 2010).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ