«Σπουδάζω με Υποτροφία»

    Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος  «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Εqual Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών  έκλεισε με μια σημαντική προσφορά από το  ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Συγκεκριμένα, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και βαδίζοντας πάνω στις αξίες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το  ALBA προσέφερε τη δυνατότητα σε όχι μόνο έναν όπως αρχικά είχε επικοινωνηθεί,  αλλά σε τρείς υποψηφίους από ασθενέστερες οικονομικά ομάδες να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους πορεία μέσω του προγράμματος MSc in Strategic HRM, αναδεικνύοντας παράλληλα την προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασής τους.

    Μετά την αρχική αξιολόγηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων των υποψηφίων, που υλοποιήθηκε από την επιστημονική επιτροπή του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Εqual Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών και την αξιολόγηση που ακολούθησε απο ακαδημαϊκά στελέχη του ALBA, επικρατέστερες για τις δύο υποτροφίες πλήρους φοίτησης αναδείχθηκαν  οι κυρίες Λογοθέτη Μαργαρίτα και Φλέσσουρα Ευαγγελία.

    Εν συνεχεία, το ALBA επέλεξε να κάνει ένα βήμα παραπέρα καθώς  αποφάσισε να προσφέρει μια επιπλέον σημαντική οικονομική ενίσχυση,  η οποία μεταφράστηκε σε έκπτωση της τάξης 50%,  στην υποψήφια κ. Ζολώτα Αγγελική, προκειμένου να αποκτήσει τη δυνατότητα παρακολούθησης του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Strategic HRM.

    Σήμερα τρείς υπότροφοι αποκτούν τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» και του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece να μπουν σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα επαγγελματικά πεδία διεκδικώντας τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Αυτό  που τους ευχόμαστε είναι καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ