ManpowerGroup Ελλάδας: Δράση #Doingwellbydoinggood σε συνεργασία με την We4all

Η ManpowerGroup Ελλάδας αναδεικνύει την περιβαλλοντική της ευαισθησία και τη σταθερή δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, έχοντας υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία δενδροφύτευση σε μια υποβαθμισμένη και καμένη περιοχή στο Δήμο Φυλής/ Άνω Λιοσίων (Ποικίλο όρος), στο πλαίσιο υιοθέτησης των Περιβαλλοντικών, Κοινωνικών και Εταιρικής Διακυβέρνησης κριτήριων.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 15 Μαρτίου φυτεύτηκαν 500 δενδρύλλια στους πρόποδες του Ποικίλου όρους, που βρίσκεται ανάμεσα στο Αιγάλεω και στην Πάρνηθα σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση We4all. Φυτεύτηκαν κυπαρίσσια, χαρουπιές, ακακίες, γαζίες και μουριές. Η επιλογή των δέντρων αυτών έγινε επειδή είναι βραδύκαυστα κι έχουν μικρές ανάγκες σε νερό.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα συλλογικό κλίμα συνεισφοράς από τους εργαζομένους της ManpowerGroup Ελλάδας, με επιθυμία μας να συνεισφέρουμε σε αυτή την άκρως ζωτικής σημασίας δράση.

Η προτεραιότητα που δείχνουμε στα περιβαλλοντικά ζητήματα, επισημαίνεται και με την πρόσφατη επικύρωση των φιλόδοξων στόχων του ομίλου σχετικά με τη μείωση των άμεσων εκπομπών αερίων κατά 60% και των έμμεσων εκπομπών αερίων κατά 30% μέχρι το 2030. Βασικός στόχος του ομίλου παγκοσμίως είναι να πετύχει τη μηδενική εκπομπή αερίων (net zero) μέχρι το 2045 ή νωρίτερα, ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.