Μύλοι Λούλη: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Η Μύλοι Λούλη με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της και παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Παρακολουθώντας στενά τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται και με σκοπό τη στήριξη της εθνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τον πόλεμο, η εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα, διέθεσε 20 τόνους αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τα οποία φορτώθηκαν την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 με προορισμό την Ουκρανία.

Επίσης μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των συναδέλφων της Μύλοι Λούλη που πρόσφεραν εθελοντικά διάφορα είδη για τους ουκρανούς συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα 2 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης έχουν ήδη αποσταλεί στην Πολωνία και στη συνέχεια, μέσω διόδων ανθρωπιστικής βοήθειας, θα προωθηθούν στην Ουκρανία.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Μύλοι Λούλη και με οδηγό τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της για στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Πρεσβείας της Ουκρανίας. Η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας  κατά την παράδοση του υλικού σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η ανθρώπινη στήριξη και η αλληλεγγύη δεν πρέπει να πάψουν να υπάρχουν, σε μία περίοδο που είναι δύσκολη για όλους μας και γίνεται δυσκολότερη λόγω του πολέμου. Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε κοντά στον λαό της Ουκρανίας και να στηρίξουμε τους αθώους πολίτες όπως μπορεί ο καθένας μας».