ΜΑΚΒΕΛ: Διοργάνωσε περιβαλλοντική δράση στον λόφο του Αγ. Γεωργίου

Στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων η εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία, σε συνεργασία με το Δασαρχείο, το Δήμο Κιλκίς και το 2ο  Πειραματικό Λύκειο της πόλης, μια περιβαλλοντική δράση με ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αποστολή της δράσης ήταν ο καθαρισμός των απορριμμάτων του δάσους στον ιστορικό λόφο του Αγ. Γεωργίου που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι συμμετέχοντες πριν την  έναρξη της δράσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου κ. Γεώργιο Βούρτσα για θέματα περιβάλλοντος και από τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη για την  ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει η εταιρεία σε θέματα βιωσιμότητας και προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς η ευαισθησία αυτή πηγάζει από την  κουλτούρα και τις αξίες της ΜΑΚΒΕΛ και των εργαζομένων της.

Στο τέλος της δράσης, με την  επιστροφή της κάθε σακούλας με τα απορρίμματα στην αφετηρία, η εταιρεία πρόσφερε στους συμμετέχοντας μια αναμνηστική τσάντα πολλαπλών χρήσεων με νερό, χυμό και σνακ.