Μαζί για το Παιδί: Τρέχουμε για την Ειρήνη στην Χαλκίδα

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός και πολύ ουσιαστικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στη Χαλκίδα. Μικροί και μεγάλοι δρομείς θα τρέξουν στέλνοντας μήνυμα Ειρήνης, αφού τα έσοδα θα δοθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας για παιδιά από την Ουκρανία και για τις μητέρες ή τις συνοδούς του. 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας “Run for Peace” διοργανώνεται από τo  ΕCL Anyfantis και τα φροντιστήρια Κυριάκου και το σημείο αφετηρίας είναι η παραλία Ροδιές  στην Χαλκίδα ,από τις 10:30 έως τις 14:00. Το σημείο τερματισμού είναι το Στρογγυλό της παραλίας όπου θα διοργανωθεί ένα bazzar και μια γιορτή για την Ειρήνη. Πρόκειται για έναν αγώνα θεσμό που υλοποιείται τα 8 τελευταία χρόνια.

 «Όλοι μαζί σε μια γιορτή διαφορετική, μια γιορτή χαράς και προσφοράς. Μαζί, όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε και συγκεντρώσαμε ένα σημαντικό πόσο που αγγίζει τις 27.000 ευρώ και αποδείξαμε ότι όλοι Μαζί μπορούμε. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και προσκαλεί όλους τους γονείς και μαθητές του ELC Anyfantis, των Φροντιστηρίων Κυριάκου, του UK School από τα Τρίκαλα,  καθώς και συνεργαζόμενα σχολεία και φορείς αλλά και όλους όσοι έχουν διάθεση με τη συμμετοχή τους να προσφέρουν και να ενώσουν την φωνή και την καρδιά τους για την ΕΙΡΗΝΗ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕCL Anyfantis.

Ας τρέξουμε όλοι μαζί για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και για τα παιδιά που έζησαν και είδαν το άγριο πρόσωπο του πολέμου.
Δήλωση Συμμετοχής στον Μίνι Μαραθώνιο We RUN for PEACE Χαλκίδα