Το πρώτο κατάστημα FLOCAFE Espresso Room στο “River West Open” με στοιχεία βιοκλιματικού σχεδιασμού

Το νέο κατάστημα FLOCAFE Espresso Room βρίσκεται στη νέα εξωτερική πτέρυγα του εμπορικού κέντρου “River West”, ένα ειδικά διαμορφωμένο φυσικό πάρκο μέσα στην πόλη το οποίο συνδυάζει τη βόλτα για ψώνια με τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας του οποίου η μελέτη βασίζεται σε βιοκλιματικό σχεδιασμό, έχοντας διασφαλίσει ενεργειακή πιστοποίηση κλάσης Β. Το νέο FLOCAFE Espresso Room χρησιμοποιεί τεχνολογίες που εκμεταλλεύονται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ διαθέτει ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της προσπάθειας της αλυσίδας για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων, το νέο κατάστημα ανακυκλώνει το σύνολο των υπολειμμάτων του καφέ που παράγονται κατά τη διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων, ενώ προωθεί και τη χρήση επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών takeaway, στοχεύοντας στη συνολική μείωση των συσκευασιών μιας χρήσης.

Σε έναν χώρο που πλημμυρίζει από το άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ, οι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι baristi ξεναγούν τους πελάτες του καταστήματος στις διαφορετικές ποικιλίες και στη διαδικασία παρασκευής του καφέ, σύμφωνα με τα πρότυπα του WBC (World Barista Championship). Ένας πλήρης κατάλογος καφέδων, ροφημάτων, πρωτότυπων cocktails, snacks αλλά και το signature brunch των FLOCAFE Espresso Room προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία, σε έναν χώρο όπου όλα – ο κόσμος, οι μυρωδιές, τα προϊόντα και η μουσική – γίνονται ένα, δημιουργώντας κάθε στιγμή το τέλειο χαρμάνι.