VODAFONE: Aνάπτυξη και ανταγωνιστικότητα

    Η Vodafone παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Παράλληλα, δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της (ιδιώτες, επαγγελματίες, επιχειρήσεις) να καλύπτουν τις ανάγκες της επικοινωνίας τους με αξιόπιστο, ποιοτικό, τεχνολογικά εξελιγμένο τρόπο. Μέσα από συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές και πρωτοπόρες τεχνολογικά λύσεις, η Vodafone παρέχει υπηρεσίες που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα.

    Επενδύσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη

    Η Vodafone παρέχει τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες κινητής επικοινωνίας, φωνής και δεδομένων επενδύοντας συνεχώς σε υποδομές του δικτύου, που μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Μόνο το Νοέμβριο του 2011 πραγματοποίησε επένδυση ύψους 168,5 εκατ. ευρώ για την ανανέωση και επέκταση αδειών χρήσης φάσματος κινητής επικοινωνίας που καταβλήθηκε μετρητά στο σύνολό της, η Vodafone συνεχίζει να εξελίσσει το δίκτυό της και παράλληλα αναπτύσσει κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κάνουν χρήση υπηρεσιών δεδομένων (data) με πραγματικές ταχύτητες, πολλαπλάσιες των σημερινών και ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων. Μέσα από αυτές τις σημαντικές επενδύσεις στο δίκτυο τρίτης και τέταρτης γενιάς, ιδιώτες και επαγγελματίες απολαμβάνουν μέσα από το αξιόπιστο και ποιοτικό δίκτυο της Vodafone γρήγορο και υψηλής ποιότητας mobile internet κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκονται.

    Η Vodafone στηρίζει τις επιχειρήσεις

    Η κινητή επικοινωνία και ιδιαίτερα η κινητή ευρυζωνικότητα αποτελεί συντελεστή ανάπτυξης και η Vodafone γίνεται φορέας που συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, επενδύοντας σε σύγχρονες υποδομές δικτύων και τεχνολογίας που ενισχύουν και στηρίζουν εμπράκτως επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Η Vodafone, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις έχει ήδη αναπτύξει και παρέχει νέες υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές, που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη τους, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους. Παράλληλα, η υιοθέτηση εφαρμογών που επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών (machine to machine) σε τομείς όπως η διαχείριση στόλου οχημάτων, καθώς και η χρήση «έξυπνων μετρητών» επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη. Οι υπηρεσίες Μ2Μ δίνουν τη δυνατότητα σε όσους τις χρησιμοποιούν να ενημερώνονται μέσα από τις ασύρματες συσκευές από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που παρέχει η κινητή επικοινωνία και το αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

    Η εφαρμογή Vodafone Explore Greece

    Η Vodafone, αναγνωρίζοντας τη σημασία του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της κινητής επικοινωνίας, αλλά και τη δύναμη που της προσδίδει η διεθνής παρουσία και συνδρομητική βάση του Ομίλου Vodafone για να προωθήσει και να αναδείξει μέσα από την εφαρμογή Vodafone Explore Greece, την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Η εφαρμογή (application), που διατίθεται δωρεάν για τους χρήστες Smartphones παρέχει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες σε όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Ελλάδα, αλλά και όσους βρίσκονται ήδη σε κάποιον ελληνικό τουριστικό προορισμό. Μέχρι σήμερα, η εφαρμογή έχει προωθηθεί ήδη στη διεθνή συνδρομητική βάση του Ομίλου Vodafone στην Ευρώπη, με στόχο να προσεγγίσει σε ένα αρχικό στάδιο 90 εκατομμύρια συνδρομητές, μέσω ενημερωτικών sms, ενώ επικοινωνείται και μέσα από τα κανάλια εξωτερικής επικοινωνίας του Ομίλου Vodafone.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ