D-Marin Lefkas: Μέγας Χορηγός του 10ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Λευκάδας

Μετά από 2 χρόνια παύσης των αθλητικών διοργανώσεων εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον COVID-19, η Λευκάδα υποδέχθηκε 1.800 αθλητές δρόμου στον φετινό Πράσινο Ημιμαραθώνιο που διεξήχθη στις 21 Μαΐου για 10η χρονιά. Σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας, η DMarin Lefkas ανέλαβε για ακόμα μία φορά Μέγας Χορηγός του Πράσινου Ημιμαραθώνιου Δρόμου του νησιού, υποστηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία και μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιείται στα Ιόνια Νησιά.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επισκέπτες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν, διανύοντας 5 και 10 χιλιόμετρα πράσινης διαδρομής, μαζί με έναν αγώνα 1.000 μέτρων που πραγματοποιήθηκε για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών, προωθώντας όλοι μαζί ένα υγιεινό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής. Ο 10ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμου πραγματοποιήθηκε σε περιβάλλον υψηλής οικολογικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένης της Λιμνοθάλασσας της Λευκάδας, που προστατεύεται από το δίκτυο NATURA, ενώ τέλεσε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων) και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων).

D-Marin Lefkas

Η Μαρίνα Λευκάδας βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της Λευκάδας, αποτελώντας εξαιρετική αφετηρία για να εξερευνήσει ο επισκέπτης τις ακτές της Δυτικής Ελλάδας και τα ονειρεμένα Ιόνια Νησιά. Περιλαμβάνει: (α) χερσαία ζώνη εμβαδού 20.000 τ.μ., (β) κτιριακές και λιμενικές εγκαταστάσεις και (γ) εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση ελλιμενισμού πλέον των 620 σκαφών αναψυχής.

Για την D-Marin

Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα. Δραστηριοποιείται με 15 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία με συνολική χωρητικότητα 7,436  θέσεων ελλιμενισμού  και  2.025 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά. Η D-Marin είναι αφοσιωμένη στην παροχή άριστων υπηρεσιών στη διαχείριση και ανάπτυξη μαρινών, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες και εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας στους επιχειρηματικούς εταίρους της.