Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Επίσημη επίσκεψη Οργανισμών της Κορέας για θέματα Οδικής Ασφάλειας

Επίσημη επίσκεψη στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» πραγματοποίησαν στελέχη της Αστυνομίας της Κορέας (Korean National Police Agency) και της Αρχής για την Οδική Κυκλοφορία (Korean Road Traffic Authority – KoROAD) στις 9 και 10 Ιουνίου. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της εταιρείας ΣΟΛ Α.Ε. παρουσία του Υποπρόξενου της Δημοκρατίας της Κορέας κ. Μίνγου Παρκ.

Τα στελέχη των δύο αντιπροσωπειών επισκέφτηκαν το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιούν στην Ευρώπη με στόχο την εύρεση καλών πρακτικών στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας. Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις, τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες του Ινστιτούτου καθώς και να συζητήσουν για θέματα σχετικά με την Οδική Ασφάλεια που τους απασχολούν.  

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου, κα Δανέλλη-Μυλωνά, που βρισκόταν στη Νορβηγία στο πλαίσιο εργασιών του Erasmus+ προγράμματος, με τίτλο Cycling in Safety αλλά και θεμάτων συνεργασίας με τον Οργανισμό Οδικής Ασφάλειας της Νορβηγίας, χαιρέτησε με τηλεδιάσκεψη τους συμμετέχοντες και δήλωσε την πεποίθησή της πως αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει την αφετηρία μιας ευρύτερης και σταθερής συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών των δυο χωρών στον κοινό αγώνα για την προστασία της ζωής στο δρόμο.