Η ΕΛΕΠΑΠ βράβευσε την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Την ΟΠΑΠ Α.Ε. βράβευσε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, η ΕΛΕΠΑΠ, το πρώτο μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, του Ιδρύματος Ωνάση για τα 75 χρόνια συνεισφοράς του σωματείου στην ελληνική κοινωνία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑΠ, ευχαρίστησε και τίμησε την ΟΠΑΠ Α.Ε. ευεργέτη του Ιδρύματος, για την πολύτιμη συμβολή της στη δημιουργία, εξοπλισμό και λειτουργία του Κέντρου Βρεφών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ την ΟΠΑΠ Α.Ε. εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ κυρία Ευθυμία Χαλάτση. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε η κ. Χαλάτση τόνισε ότι τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και οι εργαζόμενοι του Ομίλου αισθάνονται ευτυχείς που τους δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στους υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ και σε όλους αυτούς που εργάζονται ανιδιοτελώς για να προσφέρουν στα παιδιά με αναπηρία.

Η προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε. εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το οποίο απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεγενθύνοντας και προσδίδοντας υπεραξία στο κοινωνικό μέρισμά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ