«Μαζί για το Παιδί»: Μαζί φροντίζουμε τη σίτισή τους με ένα κλικ

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σας προσκαλεί να γίνετε μέρος της προσπάθειάς της να αγκαλιάσει οικογένειες σε ανάγκη. Πρόκειται για εκατοντάδες οικογένειες με ανήλικα παιδιά, που έρχονται αντιμέτωπες με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στόχος: Να στηρίξουμε 1.061 άτομα εκ των οποίων 598 ανήλικα παιδιά

Στόχος του «Μαζί για το Παιδί» είναι να  στηρίξει, με την πολύτιμη βοήθεια σας, 1.061 άτομα εκ των οποίων 598 παιδιά, τα οποία  βρίσκονται στη λίστα αναμονής της κοινωνικής μας υπηρεσίας.

Με ένα κλικ μπορείτε να βοηθήσετε

Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθεια μας να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση οικογενειών με ανήλικα παιδιά που βιώνουν τη φτώχεια, με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια ΕΔΩ

www.supportmazi.gr/mazistisgiortes22

  • Με 5€ συμμετέχω και εγώ
  • Με 25€ εξασφαλίζω το γάλα 1 παιδιού για 1 μήνα
  • Με 50€ εξασφαλίζω τη βασική διατροφή 1 παιδιού για 1 μήνα
  • Με 100€ εξασφαλίζω τη βασική διατροφή μιας μονογονεϊκής οικογένειας για 1 μήνα
  • Με 300€ εξασφαλίζω τη βασική διατροφή μιας πολύτεκνης οικογένειας για 1 μήνα
  • Με 600€ εξασφαλίζω τη βασική διατροφή μιας μονογονεϊκής οικογένειας για 6 μήνες

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram  χρησιμοποιώντας το hashtag #mazistisgiortes και κάνοντας tag το «Μαζί για το Παιδί» @mazigiatopaidi.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα σίτισης της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Στο πρόγραμμα σίτισης εντάσσονται οικογένειες με ανήλικα παιδιά βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, έπειτα από παραπομπή από δήμους και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες φορέων και ιδρυμάτων προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης, ιεραρχεί τα αιτήματα για υποστήριξη και εντάσσει στο πρόγραμμα οικογένειες, βάσει αξιοκρατικών κριτηρίων, ακολουθώντας διαφανείς διαδικασίες.

Το 2022, με την ευγενική υποστήριξη εταιρειών και ιδιωτών,  η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κατάφερε να εντάξει σε πρόγραμμα σίτισης 430 ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα το «Μαζί για το Παιδί»  παρείχε στήριξη  σε 262 ανήλικα παιδιά από 124  οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που βρίσκονταν στο όριο της φτώχειας.

Οι ωφελούμενες οικογένειες  που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα είχαν  τη δυνατότητα να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μέσω κουπονιών σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ σε όλη την Ελλάδα για ένα 6μηνο, ενώ παράλληλα, προσφέρθηκε κάλυψη για εξωσχολικές δραστηριότητες σε παιδιά κι εφήβους.

Για όσες οικογένειες είχαν ανάγκη ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής, προσφέρθηκε επιπλέον πλαισίωση  από ψυχολόγους της Γραμμής 115 25 και του Συμβουλευτικού Κέντρου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».