ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κρίκος για τη διάδοση της ελπίδας

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας και επιδιώκοντας να βοηθήσει έμπρακτα συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, στέκεται στο πλάι του περιοδικού «Σχεδία» που κάνει τα  πρώτα του βήματα στην Ελλάδα.

    Το περιοδικό «Σχεδία» αποτελεί το πρώτο ελληνικό περιοδικό δρόμου. Πρόθεσή του είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων όπως οι άστεγοι, οι άνεργοι και γενικά άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Η «Σχεδία», όπως και όλα περιοδικά δρόμου παγκοσμίως, δεν πωλείται στα συνηθισμένα σημεία διάθεσης Τύπου, αντίθετα πωλείται στους δρόμους της πόλης από ειδικά διαπιστευμένους πωλητές, οι οποίοι ανήκουν στις παραπάνω ομάδες. Μία ακόμα ιδιαιτερότητα του περιοδικού είναι ότι αποτελεί ξεχωριστή ευκαιρία για τους πωλητές του να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο εισόδημα αλλά και να παραμείνουν ενεργοί πολίτες, καθώς από την τιμή πώλησης του, που αντιστοιχεί σε 3,00€, το 50% (δηλαδή το 1,50€) αποδίδεται απευθείας στους ίδιους. Το περιοδικό διαθέτει αισιόδοξο χαρακτήρα, ενώ η ύλη του καλύπτει θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως κοινωνικό ρεπορτάζ, αλλά και πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό.

    Στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η προσφορά σε ΜΚΟ, η συμμετοχή των εργαζομένων σε δράσεις εθελοντισμού καθώς και η 16ετής υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας Τροφίμων, η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει ουσιαστικά το νέο αυτό ανεξάρτητο, δημοσιογραφικό περιοδικό με την τοποθέτηση καταχωρήσεων. Έτσι βοηθά να αποκτήσουν φωνή, ελπίδα και κίνητρο για να αναδομήσουν τη ζωή τους τα πιο αποκλεισμένα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, που βιώνουν στις πιο ακραίες τους μορφές, τη φτώχεια και τον αποκλεισμό.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ