KAFEA TERRA: Έλαβε την Πιστοποίηση Great Place to Work® και για το 2023

    Η KAFEA TERRA, η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ στην Ελλάδα, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια χρονιά ως Great Place to Work®, μετά από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση από τον ομώνυμο οργανισμό.

    Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work®, οι εργαζόμενοι της KAFEA TERRA αξιολόγησαν θετικά το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης αλλά και την εταιρική κουλτούρα. Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων, με το 95% αυτών να δηλώνουν ότι νιώθουν ευπρόσδεκτοι από την πρώτη στιγμή που ενσωματωθήκαν στην εταιρεία.  

    Η διάκριση αυτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει ότι η εταιρική εξέλιξη πραγματώνεται με σταθερή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και διατήρηση ενός ασφαλούς, ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την αξιοκρατία, την συλλογικότητα και την εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι της KAFEA TERRA, αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της και μετουσιώνουν την ανάπτυξη της εταιρείας σε κοινό στόχο, με όραμα την επιτυχία μέσω της ομαδικότητας.

    Ο κ. Ιορδάνης Ιωσηφίδης, General Manager της KAFEA TERRA δήλωσε: «Η πιστοποίηση Great Place to Work για δεύτερη χρονιά επιβραβεύει τις προσπάθειες μας και το ιδιαίτερο βάρος που δίνουμε στην κουλτούρα και το περιβάλλον εργασίας, εκφράζοντας παράλληλα εμπράκτως την δέσμευση της KAFEA TERRA για συνεχή βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας και των 184 εργαζομένων της. Είμαστε περήφανοι που έχουμε όλοι μαζί δημιουργήσει ένα όμορφο περιβάλλον όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια και η συντροφικότητα έχουν τον καθοριστικό ρόλο».