Philips: Γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με έξυπνες λύσεις

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αφήσετε για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις σας και να διαθέσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας. Η Philips σάς προτείνει τις ιδανικές λύσεις για να περάσετε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, εξοικονομώντας χρόνο και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή στο σπίτι σας:

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ολόφρεσκους κόκκους καφέ της πλήρους αυτόματης μηχανής εσπρέσο της Philips 3200 Series LatteGo EP3249/70. Επιλέξτε ένα από τα 5 υπέροχα είδη καφέ, και απολαύστε το εύκολα και γρήγορα. Αν αγαπάτε τον καπουτσίνο, σε χρόνο μηδέν και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, το σύστημα LatteGo σάς προσφέρει το τέλειο και βελούδινο αφρόγαλα! Χαλαρώστε λοιπόν και απογειώστε την αγαπημένη σας πρωινή στιγμή και γιατί όχι να προσκαλέσετε και την καλύτερή σας φίλη για να απολαύσετε παρέα ένα αρωματικό εσπρέσο, καπουτσίνο και ή latte macchiato, με επαγγελματική ποιότητα!

Αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, φροντίστε τη διατροφή σας λίγο παραπάνω, ετοιμάζοντας ένα πεντανόστιμο και υγιεινό γεύμα παρέα με το Connected Airfryer HD9280/90. Μία συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το μαγείρεμα εύκολο, γρήγορο και υγιεινό, με ελάχιστο ή και καθόλου πρόσθετο λάδι και με έως και 90% λιγότερα λιπαρά. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχεστε στην κουζίνα καθώς, με την εφαρμογή NutriU, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αγαπημένης σας συνταγής εξ’ αποστάσεως και μόλις το φαγητό είναι έτοιμο, θα λάβετε ειδοποίηση στο κινητό σας για να απολαύσετε το πιο νόστιμο και υγιεινό σας πιάτο.

Και επειδή η μέρα αυτή επιβάλλει ένα ποτό μετά τη δουλειά, η Philips σας προτείνει την ιδανική λύση για να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο με το πιο ωραίο και …. ατσαλάκωτο outfit. Φρεσκάρετε το αγαπημένο σας ρούχο, ακόμα και εάν είναι ευαίσθητο, με το Philips Steamer Series 3000 STH3020/10. Το σύστημα ατμού χειρός 3000 Series έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ, συμπαγές και πτυσσόμενο για εύκολη χρήση και αποθήκευση ακόμα και μέσα στη τσάντα σας! Μην ανησυχείτε ότι πρέπει να επιστρέψετε σπίτι σας για να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας καθώς σε μόλις 30 δευτερόλεπτα θα έχετε φρεσκάρει το ρούχο σας αναδεικνύοντας το look σας, χωρίς κόπο, ακόμα κι αν είστε on the go!