ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+XΡΩΜΑ: Έλαβε πιστοποίηση από την TÜV HELLAS

Tη μονάδα γραφικών τεχνών ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+XΡΩΜΑ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνδράμοντας στην απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Αναλυτικά, ο Φορέας επαναπιστοποίησε τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα του ΚΕΘΕΑ για το σύνολο των εργασιών της με σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 που αφορά τη Διαχείριση Ποιότητας.

Σημειώνεται πως η συνεργασία του κορυφαίου φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα με το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+XΡΩΜΑ ξεκίνησε το 2008 και συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα, ενώ πέραν της πιστοποίησης η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει επιλέξει τη μονάδα για την εκτύπωση των πιστοποιητικών του φορέα.

Με αυτό τον τρόπο η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνδράμει στην επίτευξη των στόχων του ΚΕΘΕΑ καθώς οι βασικοί σκοποί της λειτουργίας του τυπογραφείου είναι η δημιουργία εσόδων για την ενίσχυση της αυτοχρηματοδότησης του ΚΕΘΕΑ αλλά και η επαγγελματική εκπαίδευση και εξειδίκευση των απεξαρτημένων ατόμων που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης.

Η εκτυπωτική μονάδα του ΚΕΘΕΑ δραστηριοποιείται στον χώρο της ελεύθερης αγοράς με αντικείμενο το σχεδιασμό και την παραγωγή (εκτύπωση-βιβλιοδεσία) εντύπων κάθε είδους, σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού με επαγγελματικά κριτήρια και προδιαγραφές.

Σημειώνεται επίσης ότι μέλη των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης μπορούν να μαθητεύσουν στο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ για διάστημα έως και οκτώ μηνών, κατά το οποίο ασφαλίζονται και αμείβονται. Η μαθητεία τούς δίνει τη δυνατότητα επαγγελματικής κατάρτισης σε πραγματικές συνθήκες εργασίας αλλά και υποστηρικτικό περιβάλλον. Μέχρι σήμερα το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ έχει προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτισης στις γραφικές τέχνες σε περισσότερα από 150 άτομα.

Η κ. Αριάδνη Καραγιαννάκη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι για την πολυετή συνεργασία, όχι μόνο στο σκέλος της πιστοποίησης αλλά και ως προς την εκτύπωση του έντυπου υλικού του φορέα μας, συνδράμοντας έτσι στη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ». 

Ο κ. Γιώργος Καραβελάκης, Διευθυντής του ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ, δήλωσε ότι «Όταν ένας φορέας πιστοποίησης με το μέγεθος, την εμπειρία και το κύρος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει μέσω της ενδελεχούς επιθεώρησης ότι όλα αυτά τα χρόνια προχωράμε με υψηλό επαγγελματισμό και οδηγό την ποιότητα σε όλη τη λειτουργία μας, δικαιώνει τις προσπάθειές μας να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία που εμφανίζεται μπροστά μας. Μας δίνει δύναμη. Όταν, επίσης, επί πολλά χρόνια μας επιλέγει και για την εκτύπωση των εντύπων του, ως πελάτης δηλαδή, αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σε όλο μας το έργο».