Danone: Στήριξη του Ιδρύματος Αστέγων

    Περισσότερες από 1.200 μερίδες προϊόντων και ένα ψυγείο για τις ανάγκες συντήρησης των τροφίμων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), προσέφερε την προηγούμενη εβδομάδα η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., στηρίζοντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

    Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι εργαζόμενοι της επιχείρησης παρευρέθηκαν ενόψει του Πάσχα, στη διάρκεια μεσημβρινού γεύματος επιχειρώντας να δώσουν μια μικρή ώθηση αισιοδοξίας και στιγμές χαράς, προσφέροντας προϊόντα Activia, Danette, Danone Disney, Γαλακτοπωλείον, πασχαλινά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.

    Σταθερά προσηλωμένη στο κοινωνικό της έργο, η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε, τους τελευταίους 12 μήνες, συνολικά 300 τόνους προϊόντων σε κοινωνικούς οργανισμούς.

    «Πιστοί στη δέσμευση μας, προσπαθούμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας. Αντιμετωπίζουμε την κοινωνική υπευθυνότητα ως βασικό συστατικό του επιχειρηματικού μας σκοπού» όπως επισήμανε ο Χάρης Φεύγας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., υπογραμμίζοντας πως «Καθώς βαθαίνει η οικονομική κρίση και περισσότεροι συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε ανάγκη, είναι χρέος μας να ενισχύουμε τις ενέργειες αλληλεγγύης το 2013».

    Έχοντας καθιερώσει δράσεις εθελοντισμού στις οποίες συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της, η Danone υλοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποικίλες δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Τους τελευταίους 12 μήνες διανεμήθηκαν συνολικά 1,6 εκατ. κεσεδάκια προϊόντων για την υποστήριξη οργανισμών και κοινωνικών συλλόγων, όπως η Τράπεζα Τροφίμων, το Χαμόγελο του Παιδιού, το ΚΥΑΔΑ και η Κιβωτός του Κόσμου.

    «Η πρόκληση του στρατηγικού πλάνου Κοινωνικής Υπευθυνότητας για φέτος, είναι να μπορέσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Οφείλουμε να έχουμε την ευελιξία και τη δυναμική για να ανταπεξέλθουμε στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις που σε καμία περίπτωση δεν είναι οι ίδιες με ένα χρόνο πριν» τόνισε η Ναυσικά Φρίμα, Human Resources & Health Affairs της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε.

    Η υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ξεκίνησε πριν από 6 περίπου χρόνια και έκτοτε η Danone συνεχίζει να στηρίζει με σεβασμό και ευαισθησία στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

    «Μεγαλώνουν καθημερινά οι ουρές στο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων, καθώς η οικονομική κρίση και η ανεργία στερούν από ολοένα και περισσότερες ελληνικές οικογένειες ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωση τους. Οι ανάγκες του Κέντρου είναι μεγάλες. Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την κάλυψη των αναγκών μας», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, Νίκος Κόκκινος.

    Οι υπάλληλοι του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου (ΚΥΑΔΑ) ετοιμάζουν καθημερινά περίπου 1.300 μερίδες φαγητού για αστέγους, χρήστες ναρκωτικών αλλά και ανθρώπους, που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ξαφνικά λόγω της κρίσης.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ