Jetoil: Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε 4 κοινωφελή ιδρύματα της Κεντρικής Μακεδονίας

H Jetoil, στα πλαίσια των CSR ενεργειών της, προχώρησε σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης σε 4 κοινωφελή ιδρύματα της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικού ύψους 82.000 λίτρων. Πιο συγκεκριμένα και έπειτα από έγκριση των δωρεών από τα Διοικητικά Συμβούλια των Ιδρυμάτων, η Jetoil προσέφερε πετρέλαιο θέρμανσης στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, τη Μέλισσα, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Όπως και πέρυσι, η Jetoil αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την έμπρακτη στήριξή της στο εξαιρετικά σημαντικό έργο δομών  και εθελοντών που φιλοξενούν παιδιά, προσφέροντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και ζεστασιάς. .

Σχολιάζοντας την ενέργεια, ο Χρήστος Καρνέζης, εκπρόσωπος της Jetoil, δήλωσε σχετικά: «Φέτος, αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης στην κοινωνία, η JETOIL επεκτείνει τις δράσεις της.  Διανείμαμε πετρέλαιο θέρμανσης σε 4 ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας  τις προσπάθειές τους. Πρόκειται για μια κίνηση που στοχεύει στην ανακούφιση των 4 ιδρυμάτων, που πλήττονται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο λόγω πληθωρισμού και ως Jetoil θεωρήσαμε χρέος μας να συμβάλουμε στις λειτουργικές τους ανάγκες».

Η Cetracore-Jetoil SA είναι εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών και ξεκίνησε τον κύκλο εργασιών της στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2018, όταν η Αυστριακή Cetracore Energy Gmbh εξαγόρασε τη Jetoil. Η Jetoil ήταν μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1968 και κυριάρχησε στην αγορά των πετρελαιοειδών πολλές δεκαετίες ως η πρώτη ελληνική ιδιωτική εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών.