Απονομή βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013

Στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  θα φιλοξενηθεί η Τελετή Απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, το βράδυ της παγκόσμιας  ημέρας που είναι αφιερωμένη στη προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 είναι η αναγνώριση και επιβράβευση έργων, δράσεων και ενεργειών που αφορούν στο περιβάλλον και ολοκληρώθηκαν ή υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.  Απώτερος σκοπός της ετήσιας διοργάνωσης των βραβείων  ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 είναι η συμβολή στην βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας με παρεμβάσεις, πρόληψη και αποτελεσματική αποκατάσταση.

Οι κατηγορίες των βραβείων στις οποίες θα απονεμηθούν οι διακρίσεις είναι :

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013- Επιστήμης
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013- Διπλωματικών Εργασιών
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013- Οργανισμών
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013- Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013- Επιχειρήσεων
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013- Μέσων Ενημέρωσης και
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013 – Εργο Ζωής

Οι Επιτροπές Αξιολόγησης των έργων, οι οποίες απαρτίζονται από έγκριτες προσωπικότητες και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά,  έχουν ήδη ξεκινήσει το έργο τους που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Μαΐου, η δε ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στη Τελετή Απονομής των Βραβείων στις 5 Ιουνίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι επιτροπές αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων βαθμολογούν με καθορισμένο μοντέλο – φόρμουλα  εννέα κριτηρίων διαφορετικής βαρύτητας έκαστο για αδιάβλητα αποτελέσματα.

Ο θεσμός των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ εδραιώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, με στόχο την επιβράβευση καλών ενεργειών, καθώς και την παρακίνηση για τη προστασία του αστικού και περι-αστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας. Η υποδοχή  και η ανάπτυξή του διαγωνισμού συνεχίζει να προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον της Επιστημονικής Κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Επιχειρηματικού χώρου, των Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και της Πολιτείας και των αρμοδίων φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ