KRAFT Paints: Ζωντανεύει με χρώματα την πρόσοψη του 101ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Συνεχίζοντας να βρίσκεται πάντα δίπλα σε δράσεις που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα των παιδιών, η KRAFT Paints προσέφερε χρώματα για την υλοποίηση τοιχογραφίας του 101ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, με στόχο να δώσει ζωντάνια και χρώμα στην πρόσοψη, μια ανανέωση που αποτελούσε χρόνιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

 

Η δράση ξεκίνησε στις 8 Απριλίου και την υλοποίηση ανέλαβε ο artist της καλλιτεχνικής ομάδας UrbanAct, Same84. Το θέμα που επιλέχθηκε για την τοιχογραφία ήταν ο αθλητισμός, καθώς η ευγενής άμιλλα, ο υγιής συναγωνισμός και τα ιδεώδη του ολυμπισμού, θα αποτελούν έμπνευση και σημαντικά αντίβαρα στα κοινωνικά πρότυπα που προβάλλονται καθημερινά και οδηγούν τα παιδιά στην αποξένωση.

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η διατήρηση της τοιχογραφίας μέσα στο χρόνο, χρησιμοποιήθηκαν χρώματα από τη σειρά 4 SEASONS της KRAFT Paints, τα οποία διαθέτουν καινοτομίες που εγγυώνται υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, η επιφάνεια παραμένει καθαρή για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων πάνω σε αυτή, ενώ παράλληλα αδιαβροχοποιείται δίνοντάς της την ικανότητα «αναπνοής», η οποία προλαμβάνει την εμφάνιση υγρασίας και μούχλας.

 

Αυτή η δράση αποτελεί συνέχεια των στρατηγικών στόχων της KRAFT Paints ώστε να βρίσκεται πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες που μέσα από το χρώμα δίνουν ελπίδα, χαρά και φωτίζουν το μέλλον των παιδιών, ενώ παράλληλα δίνουν χώρο στην καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.