nvisionist: Ανάμεσα στις κορυφαίες startups στη διεθνή έκθεση αιολικής ενέργειας Wind Europe Copenhagen

Η nvisionist ανακοινώνει τη συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση για την Αιολική Ενέργεια Wind Europe, η οποία πραγματοποιείται μεταξύ 25 και 27 Απριλίου 2023, στη Κοπεγχάγη της Δανίας.

 

Η nvisionist βρίσκεται, αδιάλειπτα και σταθερά τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες και startups παγκοσμίως στην Αιολική ενέργεια συμμετέχοντας και φέτος με δύο εντυπωσιακά περίπτερα (stand C1-C45 & startup pavilion S17) όπου κυριαρχεί η παρουσίαση του, επίσης διακεκριμένου, σε διεθνές αλλά και εθνικό επίπεδο, για την υπεραξία που προσθέτει στην αιολική ενέργεια, nvbird®️. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Wind Europe Copenhagen 2023 η πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη startup αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά αιολικής ενέργειας.

 

Η nvisionist μέσα από μία δυναμική πορεία με έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αλλά και τη δημιουργία των πλέον εξελιγμένων λύσεων ψηφιακής τεχνολογίας στην αιολική ενέργεια και στο ICT έχει πετύχει την τάχιστη επέκταση στις διεθνείς αγορές και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της. Πρόκειται για μια μοναδική διεθνώς εταιρεία η οποία απαντά στις τεράστιες προκλήσεις της ενεργειακής αγοράς επενδύοντας στο μέλλον και την ψηφιακή τεχνολογία με βασικό γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφορία (ESG) και η οποία θέτει νέα δεδομένα στο παγκόσμιο χάρτη της Αιολικής Ενέργειας.

 

Το  nvbird®️ αποτελεί μια πρωτοπόρο, ολοκληρωμένη λύση που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια και με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, δίνοντας υπεραξία στην Αιολική Ενέργεια. Το nvbird®️, χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη (“Artificial Intelligence”) και τεχνολογίες Μηχανικής Μάθησης (“Machine Learning”), αποτρέπει τις συγκρούσεις πτηνών με τα πτερύγια ανεμογεννητριών, εκμηδενίζοντας σχεδόν τις εσφαλμένες ακινητοποιήσεις των ανεμογεννητριών, βελτιστοποιεί σημαντικά την παραγωγικότητα τους, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα σπάνια πτηνά από την πρόσκρουση στις ανεμογεννήτριες. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στο nvbird®️ το έχουν καθιερώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ως την πλέον σημαντική και αποτελεσματική λύση για την επιτάχυνση της απολιγνιτοποίησης και της επίτευξης του zero emission, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ανάπτυξη των Αιολικών πάρκων διεθνώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα.

 

Η nvisionist είναι μέλος της WindEurope, της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας), όπως επίσης είναι μέλος του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας) και του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).