Campeόn Gaming: Διακρίθηκε ως Best Workplace™ Hellas 2023

Για το 2023, η Campeόn Gaming βραβεύεται ως Best WorkplaceHellas από τον φορέα Great Place to Work® Hellas, και συγκαταλέγεται στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην Ελλάδα, στην κατηγορία 50-250 εργαζόμενοι.

Παράλληλα, η Campeόn Gaming έχει ήδη λάβει την πιστοποίηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως Great Place to Work, από τον ομώνυμο φορέα. Η ομάδα των εργαζομένων της Campeόn Gaming συμμετείχε, για ακόμη μία χρονιά, στην ανώνυμη έρευνα του οργανισμού Great Place to Work® Hellas, αξιολογώντας την αξιοπιστία της διοίκησης, το αίσθημα δικαιοσύνης και υπερηφάνειας για την εταιρεία, τον σεβασμό προς όλους τους εργαζομένους, καθώς και την κουλτούρα και το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας. Μέσα από τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, επιβεβαιώνονται η ομαδικότητα, η συνέπεια, η εμπιστοσύνη, και η αφοσίωση των εργαζομένων, με το 95% των ανθρώπων της να αναγνωρίζουν ότι εργάζονται σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Η επισφράγιση όλων των παραπάνω, έρχεται μέσα από τη βράβευση Best Workplace™ 2023, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική επένδυση που πραγματοποιεί η Campeόn Gaming στους ανθρώπους της, μέσα από τη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, όπου καλλιεργούνται ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης, μεταξύ των μελών της ομάδας.

Ο Μαρίνος Σιαπάνης, CEO & Co-Founder της Campeόn Gaming, με αφορμή τη σημαντική, αυτή, βράβευση της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στην Campeόn Gaming, η βράβευση αποτελεί σημαντική αναγνώριση, καθώς είναι η φωνή των ανθρώπων μας και των λόγων που οι ίδιοι πιστεύουν ότι καταφέρνουμε να παρέχουμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Ακόμα και σε περιόδους κρίσης, πετύχαμε να εξελιχθούμε με ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, σημειώνοντας 54% αύξηση προσλήψεων το 2022, μέσα από ένα κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης, αλλά και επενδύοντας σε νέους και εκσυγχρονισμένους χώρους εργασίας, δημιουργώντας 54 νέα working stations για το 2023, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η φιλοσοφία μας έγκειται στο ότι Είμαστε οι άνθρωποί μας, οι οποίοι αποτελούν το κίνητρό μας, πίσω από τη βράβευση. Για εμάς, η βράβευση αυτή δίνει ώθηση, να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε και να παρέχουμε μια εργασιακή εμπειρία, για την οποία οι άνθρωποί μας θα νιώθουν υπερήφανοι, όσο και εμείς για αυτούς».