Super Market Χαλκιαδάκης: Συνεχίζεται η διπλάσια στήριξη για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες

Χαμόγελα ικανοποίησης φέρνει σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της Κρήτης, η απόφαση των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης να παρατείνουν μέχρι τις 30/9/23, την ειδική, διπλάσια έκπτωση του 6% (από 3% που ίσχυε) που μπορούν να απολαμβάνουν σε όλες τις αγορές τους.

 

Με αυτή την απόφαση, η Χαλκιαδάκης Α.Ε., ο μεγαλύτερος εργοδότης της Κρήτης με περισσότερους από 1.570 εργαζόμενους, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή, σε κάθε δύσκολη περίοδο. Ο διπλασιασμός του ποσοστού έκπτωσης από 3% σε 6% που ισχύει το τελευταίο 6μηνο, εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., που έχει ως στόχο την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και της αποδοχής που εδώ και δεκαετίες δείχνουν οι καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Έρχεται δε ως συνέχεια των συνεχών και άκρως ελκυστικών προσφορών που αφορούν κάθε καταναλωτή, μόνο που επικεντρώνεται στις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες που, αντικειμενικά, έρχονται αντιμέτωπες με αυξημένες ανάγκες.

«Το συνολικό ύψος της συγκεκριμένης παροχής, αναμένεται να υπερβεί τα 500.000 ευρώ» αναφέρουν στελέχη της Χαλκιαδάκης Α.Ε., τονίζοντας: «Στηρίζουμε τα νοικοκυριά όλης της Κρήτης, προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό τους έμπρακτα και ουσιαστικά, και λειτουργούμε όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια: Με γνώμονα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη».

 

Είσαι τρίτεκνος ή πολύτεκνος; Ενεργοποίησε την κάρτα σου για μην χάσεις καμία έκπτωση.

 

Για να επωφεληθείς από την παραπάνω έκπτωση, αρκεί να ακολουθήσεις 4 απλά βήματα:

Βήμα 1ο : Έρχεσαι σε ένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης με ενεργοποιημένη την κάρτα πολυτέκνων ή τριτέκνων για το 2023 από τον αντίστοιχο σύλλογο* και με την εκπτωτική σου κάρτα Χαλκιαδάκη (xtra card)

Βήμα 2ο : Δηλώνεις ή επικαιροποιείς τα στοιχεία σου στο κατάστημα

Βήμα 3ο : Εντός δυο εργάσιμων ημερών, η διαδικασία ολοκληρώνεται και η αυξημένη έκπτωση είναι σε ισχύ.

 

* Στη δράση συμμετέχουν οι Σύλλογοι Τριτέκνων νομού Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς και οι Σύλλογοι Πολυτέκνων νομού Ηρακλείου, Αγίου Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, Χανίων και Ρεθύμνου.

 

Δεν απαιτείται έκδοση νέας εκπτωτικής κάρτας Χαλκιαδάκη (Xtra Card). Η ενεργοποίηση της έκπτωσης γίνεται και παρέχεται στην xtra card που ήδη έχεις.

 

Σε περίπτωση που δεν έχεις xtra card, μπορείς να βγάλεις μια εδώ:

 

https://eshop.xalkiadakis.gr/xtra-card/

 

 

Σημείωση: Εάν δεν προχωρήσεις στα παραπάνω βήματα, δεν επωφελείσαι από την διπλάσια έκπτωση του 6%, ενώ από 1/7/2023 παύει να ισχύει και η έκπτωση του 3%.

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όλες τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

 

https://www.xalkiadakis.gr/el/nea