Αθηναϊκή Mediclinic με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών στις 12 Μαΐου και με το μήνυμα «Οι άνθρωποι δίπλα μας, όταν είμαστε ασθενείς», η Interamerican προβάλλει τη σημαντικότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν τις σύγχρονες ιδιόκτητες δομές υγείας του ομίλου και προάγουν την αξία της υγείας, με σταθερή προσήλωση στις ανάγκες του ασθενή.

 

Σε αυτό το πρίσμα η Αθηναϊκή Mediclinic του ομίλου Interamerican παραμένει στην αιχμή του δόρατος των εξελίξεων στον τομέα της Υγείας, διαθέτοντας τη διεθνή πιστοποίηση EN 15224:2016 από τη Swiss Approval, για την εφαρμογή Ευρωπαϊκού Προτύπου, που ανταποκρίνεται με επάρκεια στις απαιτήσεις των ασθενών για άρτιες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, τόσο στον διαγνωστικό, όσο και στον θεραπευτικό τομέα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την άρτια οργάνωση, τις πλήρεις διαδικασίες, και τη γρήγορη και σωστή ανταπόκριση στις ανάγκες των ασθενών. Ταυτόχρονα, μέσα από την απρόσκοπτη ανανέωση του ιατρικού εξοπλισμού, υλοποιεί πρωτοποριακές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ τα προηγμένα εξωτερικά ιατρεία διαθέτουν όλες τις ειδικότητες ιατρών για την διευκόλυνση των ασθενών.

 

Η Αθηναϊκή Mediclinic, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης χρόνιων και μη ασθενών και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά, έκτακτα ή προγραμματισμένα, ενώ στις εγκαταστάσεις της κλινικής λειτουργεί ένα σύγχρονο τμήμα Check-up που προσφέρει αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Στην αποτελεσματικότητα της Αθηναϊκής Mediclinic και του προσωπικού που στελεχώνει την υπερσύγχρονη μονάδα συνηγορούν και τα στοιχεία του 2022, όπου εξυπηρετήθηκαν 21.915 ασθενείς, έγιναν 29.805 ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία, πραγματοποιήθηκαν 8.224 νοσηλείες εκ των οποίων οι 6.967 ήταν χειρουργικά περιστατικά, με 5.695 εξ αυτών χωρίς διανυκτέρευση. Όλα τα ανωτέρω επιβεβαιώνει ο δείκτης ικανοποίησης και αξιολόγησης των υπηρεσιών Net Promoter Score (NPS), όπου η Αθηναϊκή Mediclinic έχει επιτύχει το απόλυτο νούμερο 54, ένα από τα υψηλότερα σε σύγκριση με το μέσο όρο του κλάδου υπηρεσιών υγείας.

Ο κος Αντώνης Γερονικολάου, Διευθυντής Αθηναϊκής Mediclinic δήλωσε σχετικά « Στην Αθηναϊκή Mediclinic είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι πως οι υγειονομικοί, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καινοτομούμε στην παροχή υπηρεσιών υγείας, ενστερνιζόμενοι την σημαντικότητα του αγαθού της δημόσιας υγείας και προασπίζοντας τη συνεχή αναβάθμισή του ως βασική μας προτεραιότητα. Εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών ως μια ημέρα ανάδειξης των προσπαθειών των ανθρώπων μας να βρίσκονται απρόσκοπτα δίπλα στους ασθενείς, με στόχο και ύψιστη προτεραιότητά μας τη διασφάλιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου