Η Info Quest Technologies υποστηρίζει το TEDxAthens 2023

H Info Quest Technologies, για μία ακόμη χρονιά υποστηρίζει το TEDxAthens, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, με κεντρικό θέμα το « Unleash».

Σε μία μέρα γεμάτη καινοτομία, ιδέες, εκλεκτούς ομιλητές και ανταλλαγή απόψεων, η Info Quest Technologies θέτε το δικό της στίγμα, παρουσιάζοντας προτάσεις για έναν πιο έξυπνο κόσμο, όπου η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει σε ένα καλύτερο μέλλον, απελευθερώνοντας τις δυνατότητες του καθενός και της καθεμίας.

Ο λόγος για τα νέα προϊόντα smart home της Xiaomi, που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος από συσκευές, οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά από όλους. Μέσα από μία εφαρμογή, η απόλυτη διαχείριση και έλεγχος ολόκληρου του σπιτιού έρχονται στο Smartphone, φέρνοντας καινοτομία, άνεση, εξυπηρέτηση και ελευθερία στη ζωή μας.

Και εάν μέχρι πριν λίγα χρόνια το έξυπνο σπίτι σήμαινε για τους περισσότερους ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης, η Xiaomi, με το μεγαλύτερο οικοσύστημα διασυνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, έχει αλλάξει τα δεδομένα:   Στη γκάμα των έξυπνων προϊόντων της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, λαμπτήρες LED, φωτιστικά και κάμερες, συσκευές μαγειρικής, όπως blender, Air Fryer και βραστήρες, μικροσυσκευές, όπως ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και πιστολάκια μαλλιών, έξυπνες τηλεοράσεις και ιονιστές αέρα. Αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής και best seller στην αγορά είναι η σειρά από έξυπνες ρομποτικές σκούπες που σκουπίζουν και σφουγγαρίζουν (ανάλογα με το μοντέλο) χωρίς επιτήρηση, στον χώρο που έχει ορισθεί. Την ευελιξία και την εξυπνάδα των ρομποτικών σκουπών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι παρευρισκόμενοι, συμμετέχοντας στον πιο smart διαγωνισμό της ημέρας, όπου και ένας τυχερός θα κερδίσει μία σκούπα αξίας €999. 

Στο χώρο της Info Quest Technologies οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν επίσης τα νέα ηλεκτρικά μηχανάκια της Segway την πρότασή της εταιρείας για έξυπνη και οικολογική μετακίνηση.

Στον νέο διασυνδεδεμένο κόσμο, όπως τον έχουν οραματιστεί πρωτοπόροι κατασκευαστές, σαν τη Xiaomi και τη Segway, και φέρνει στα χέρια του Έλληνα καταναλωτή  η Info Quest Technologies, η κορυφαία για περισσότερα από 40 χρόνια εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα, η καινοτομία, συναντά την τεχνολογική υπεροχή,  το design, την άνεση και την οικολογία, κάνοντας την καθημερινότητα καλύτερη, πιο αναβαθμισμένη και ταυτόχρονα πιο εύκολη και διασκεδαστική για όλο τον κόσμο.

H Info Quest Technologies είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και επίσημος διανομέας των ηλεκτρικών μηχανών Segway για την Ελληνική αγορά.