Lidl Hellas: Δράσεις αλληλεγγύης

Η Lidl Hellas συνεχίζοντας δυναμικά και με αίσθημα ευθύνης τις δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, χρηματοδοτεί εξ΄ολοκλήρου  τη δημιουργία και τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής δωρεάν παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και φροντίδας υγείας, στην Ορεστιάδα.

Τα εγκαίνια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στις 12:30, στο Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου (Αγίων Θεοδώρων 63, Ορεστιάδα), όπου και θα στεγάζεται. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ΙΣΑ και της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας-Σουφλίου και λειτουργεί με τη συμβολή του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου.

Το ιατρείο θα είναι στελεχωμένο με παθολόγο, παιδίατρο, ουρολόγο, καρδιολόγο και οφθαλμίατρο και θα δέχεται τους ανασφάλιστους πολίτες του ακριτικού Έβρου από τις περιοχές του Διδυμοτείχου-Σουφλίου-Ορεστιάδας δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη 09.00-13.00 προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα βασικών κατηγοριών.

Η Lidl Hellas έχοντας σταθερή την πεποίθηση πως η αλληλεγγύη και η υπεράσπιση των ανθρώπων, ιδιαίτερα αυτών που βιώνουν δυσκολίες, συμβάλλουν  στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στηρίζει δυναμικά τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται εκδηλώνοντας την αγάπη και τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ