ΙΠΑΠ “Η Θεοτόκος”: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος». Οι ωφελούμενοι του Ιδρύματος μαζί με τους γονείς, τους εκπαιδευτές και τους φίλους τους διασκέδασαν σε μία ξεχωριστή γιορτή για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα μοναδικό bazaar με αντικείμενα που δημιούργησαν οι ωφελούμενοι στα εργαστήρια του Ιδρύματος ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα.

Στη συνέχεια ο Chef του Ιδρύματος κ. Γιάννης Δεληγιάννης σε συνεργασία με τους ωφελούμενους της ομάδας μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και μαζί με τη σημαντική βοήθεια του γνωστού Chef κ. Γιώργου Τσούλη διέθεσαν στο κοινό burgers και hot dogs που δημιούργησαν οι ίδιοι.

O Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Παναγής Καρέλλας σηματοδότησε την έναρξη της εκδήλωσης και καλωσόρισε τους καλεσμένους. Η χορωδία του Ιδρύματος ερμήνευσε πολλά τραγούδια ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις για τους εθελοντές, οι οποίοι βοηθούν στους σκοπούς του φορέα. Έπειτα ο τραγουδιστής κ. Γιάννης Τεργιάκης συνόδευσε την χορωδία και απογείωσε τη γιορτή με τα τραγούδια του.

Όπως και σε κάθε σημαντική εκδήλωση, η πρέσβειρα των σκοπών του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», Κα. Ελεονώρα Μελέτη έδωσε το παρόν και διασκέδασε μαζί με τα παιδιά, τους νέους και τις νέες. Επίσης παρευρέθηκε ο βουλευτής επικρατείας κ. Γιώργος Σταμάτης, ενώ από το δήμο Ίλιου τίμησε την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αριστείδης Τσιμόγιαννης.

Με την γιορτή αυτή έκλεισε μία ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για το Ίδρυμα το οποίο φέτος κλείνει τα 60 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες ωφελούμενους.