Δείπνο Αγάπης: Τριήμερο φιλανθρωπικό bazaar 14,15 και 16 Ιουλίου στο Σεράφειο

Το «Δείπνο Αγάπης» διοργανώνει ένα τριήμερο φιλανθρωπικό bazaar στις 14, 15 και 16 Ιουλίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ. Μέρος των εσόδων του bazaar θα διατεθούν για την υποστήριξη των άστεγων συνανθρώπων μας.

Στη διοργάνωση αυτού του bazaar, το «Δείπνο Αγάπης» υπόσχεται να προσφέρει μια πολιτιστική εμπειρία με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και παράλληλα τη δυνατότητα κάποιοι να βρουν ένα τετράποδο φίλο, αφού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα φιλοξενούνται καθημερινά στον εξωτερικό χώρο αδεσποτάκια από το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων. Οι επισκέπτες  μπορούν να βρουν πάνω από 1.500 τίτλους βιβλίων και σπάνιων εκδόσεων ,τα φωτογραφικά street urban έργα των Ηρακλή Κουγεμήτρου, Γιώργου Λαζαρίδη και Μαριλένας Φιλαΐτη και τις εικαστικές δημιουργίες της Αλεξάνδρας Μπενάκη.

Όπως δήλωσε η Ιδρύτρια του Δείπνο Αγάπης, Μαριάννα Πέππα: «Η δράση μας βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, την εμπιστοσύνη και το ουσιαστικό ανθρώπινο ενδιαφέρον και στόχος μας είναι μέσα από την ανάπτυξη στοχευμένων και αλληλένδετων προγραμμάτων, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη λύση του προβλήματος αστεγίας σε όλη την Ελλάδα, με την άμεση ανακούφιση και ιδανικά την επανένταξη των ανθρώπων αυτών».

Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για την υποστήριξη των σημαντικών έργων του Οργανισμού και αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Αθηναίων, για αυτό σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην τριήμερη αυτή εκδήλωση αγάπης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δείπνο Αγάπης ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #deipnoagapis για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας.