16 «Νεαροί Επιχειρηματίες Εν Δράσει» γνώρισαν από κοντά την ISOMAT

Η ISOMAT, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «ISOMAT FOR THE NEW GEN», υποδέχθηκε πριν λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις της, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, 16 μαθητές του American College of Thessaloniki (ACT), οι οποίοι συμμετέχουν στο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ACT «Young Business Creators – Νεαροί Επιχειρηματίες Εν Δράσει».

Οι νεαροί μελλοντικοί επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν την ISOMAT, έμαθαν για τη δραστηριότητα και το επιχειρηματικό της μοντέλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου και είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη πώς λειτουργεί μία βιομηχανία.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κολλεγίου Ανατόλια έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής κουλτούρας των παιδιών, μέσω της ανάπτυξης της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, της φαντασίας και των δεξιοτήτων τους σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Δουλεύοντας ομαδικά, τα παιδιά εντοπίζουν και αναπτύσσουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, ενώ έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιχειρηματίες, να ακούσουν τις εμπειρίες τους και να εμπνευστούν από αυτούς.

Η ISOMAT, στηρίζοντας τη νέα γενιά και επενδύοντας σε ένα μέλλον γεμάτο νέες ευκαιρίες, δίνει ιδιαίτερη σημασία στις μακροχρόνιες συνεργασίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και βάζει σε προτεραιότητα την εκπαίδευση σε κάθε της μορφή, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων.