Το e-shop.gr για μια ημέρα στην Φιλοζωική Νέας Φιλαδέλφειας

Το eshop.gr με αφορμή την ενασχόληση του με κοινωνικά θέματα, εντοπίζει τις σύγχρονες ανάγκες που προκύπτουν συνεχώς στον τομέα της προστασίας των αδέσποτων ζώων και αποφασίζει να λάβει άμεσα δράση για να συμβάλλει στην φροντίδα τους. Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα την εταιρεία και για αυτό επιλέγει να επισκεφτεί την Φιλοζωική Νέας Φιλαδέλφειας, με στόχο να γνωρίσει τις ανάγκες του Συλλόγου και να ενισχύσει το έργο του.

 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, ιδρύθηκε το 2005. Από το 2006, οι συνεχείς ανάγκες νοσηλείας και φιλοξενίας τραυματισμένων και εγκαταλελειμμένων ζώων οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου φιλοξενίας για τα ζώα. Μέσα σε 15 χρόνια Δράσεις, έχει πραγματοποιήσει 2100 υιοθεσίες και κάθε χρόνο πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 600 νοσηλίες/φιλοξενίες ζώων .

 

Η ομάδα του eshop.gr γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες του Συλλόγου είναι τεράστιες, επισκέφτηκε την Φιλοζωική Νέας Φιλαδέλφειας, με σκοπό να προσφέρει μεγάλη ποσότητα γενικών αλλά και ειδικών τροφών για γάτες και σκύλους με θέματα υγείας. Τα προϊόντα παραδόθηκαν στην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Καραθανάση, η οποία αρχικά αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να γίνει εθελοντής και στην συνέχεια ξενάγησε την ομάδα του e-shop.gr στον χώρο της Φιλοζωικής. Στο τέλος, ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας προς το προσωπικό και τους εθελοντές του Συλλόγου από την διευθύντρια Μάρκετινγκ του e-shop.gr Νίκη Προδρόμου.