ABAS: Ολοκλήρωσε το νέο έργο του The Ellinikon για ΑμεΑ

Η ABAS Integrated Systems, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στον τομέα των κτιριακών εγκαταστάσεων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του νέου της έργου Κτιριακό συγκρότημα ΑμεΑ, το πρώτο κτιριακό συγκρότημα που ανεγέρθηκε στο The Ellinikon, πρότυπο κοινωνικής φροντίδας, συνολικής έκτασης 11.500τμ. Το έργο θα λειτουργήσει το φθινόπωρο του 2023 και θα στεγάσει τέσσερα σωματεία για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με τον Γενικό Εργολάβο ΕΚΤΕΡ.

 

Η ABAS προέβη σε μελέτηπρομήθειαεγκατάσταση, και παραμετροποίηση συστημάτων ήχου, εικόνας και έξυπνων αυτοματισμών τεχνολογίας αιχμής. Για την ανάγκη, χρησιμοποιήθηκαν τεχνολογικά συστήματα ήχου με πάνω από 250 ηχεία πιστοποιημένα κατά EN54-24 για την παροχή άριστης και ενιαίας κάλυψης ήχου, καθώς και για την αναπαραγωγή και διανομή μουσικής υψηλής ποιότητας. Συστήματα μετάδοσης εικόνας υψηλής ευκρίνειας, προβολικό σύστημα, σύστημα έξυπνων αυτοματισμών, και ψηφιακό συνεδριακό σύστημα.

 

 

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

 

  • Σύστημα Ανακοινώσεων EN54πλήρους αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής, με ενεργό εξοπλισμό πιστοποιημένο κατά ΕΝ54-16, και χρήση ειδικών DSP processors σε κάθε ζώνη. το σύστημα παρέχει απόλυτη ασφάλεια ανταποκρινόμενο στις υψηλότερες απαιτήσεις και είναι  αυτοεπιτηρούμενο με εφεδρικούς ενισχυτές που ενεργοποιούνται σε περίπτωση βλάβης. Παρέχει άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου για την ασφαλή διεξαγωγή των κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου για την έγκαιρη εκκένωση των χώρων.

 

 

  • Επαγγελματικό σύστημα Video Projectionμε χρήση professional Laser projector EPSON,ιδιαίτερα υψηλής φωτεινότητας 13.000 lumens, για πραγματοποίηση προβολών. Ο projector αποκρύπτεται με ειδικό μηχανισμό lift όταν δε χρησιμοποιείται.

 

  • Επαγγελματικά 4Κ Digital Signagemonitors που αποκρύπτονται με ειδικούς μηχανισμούς lift στην οροφή όταν δεν χρησιμοποιούνται.

 

  • Industry leadingΣύστημα AVOverIP με συσκευές DigitalMedia NVX της CRESTRON USA, για μετάδοση digital audio και uncompressed video 4K60 HDR χωρίς latency σε όλες τις οθόνες της εγκατάστασης, με την μέγιστη ασφάλεια.

 

 

 

 

Το έργο θα εξυπηρετεί τουλάχιστον 300 συμπολίτες μας με αναπηρία, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις απόλυτα εναρμονισμένες με τα διεθνή πρότυπα, προκειμένου να καλύψει με σεβασμό ουσιαστικές και λειτουργικές ανάγκες των ΑμεΑ. Η ABAS συμβάλλει με τη συμμετοχή της στον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου, το οποίο αποτελεί πρότυπο για κτίρια κοινωνικής φροντίδας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

 

 

 

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations). Διαθέτει έμπειρους μηχανικούς απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους οίκους παγκοσμίως, και είναι σε θέση να παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.