ΗΘΕ 2023: Στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, πραγματοποιήθηκε για 18η χρονιά, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5 και ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας.
Με περισσότερους από 60.000 θεατές προσέφερε μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, στέλνοντας και ηχηρό μήνυμα θετικής ενέργειας και έμπρακτης υποστήριξης στους μαθητές σε ανάγκη!

Η Amita Motion, μέσα από την πρωτοβουλία της να προσφέρει 5€ για κάθε συναίσθημα που εκφράστηκε στο Free Your Emotion Booth, το οποίο βρισκόταν στο χώρο της συναυλίας της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023, απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό, όταν το εκφράσεις. Έτσι, συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 ευρώ στον κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας, το οποίο ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας και θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της μαθητικής κοινότητας της Θεσσαλίας.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece» και την εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού, συγκέντρωσε πλήθος σχολικών ειδών, ρούχων και μασκών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα οποία θα μοιραστούν στους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία. 

Οι παρουσιαστές της φετινής Ημέρας Θετικής Ενέργειας, Dat Lilly, Venetia Kamara και John Tsioras, υποδέχτηκαν το κοινό και σήμαναν την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion!
O Μίλτος Χαρόβας ένωσε τη φωνή του με το κοινό, δίνοντας τη σκυτάλη στην Ellize που ενθουσίασε.
H Evangelia ανέβηκε στη σκηνή δίνοντας τον ρυθμό με την Τάνια Μπρεάζου να ξεσηκώνει με την ερμηνεία της.
Η Daphne Lawrence έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό, με τον Zaf να τραγουδά τις επιτυχίες του.
O Sigma μάγεψε τους fans της Amita Motion με την ερμηνεία του.
Στο πιο θετικό stage συνέπραξαν οι Kings, με τον Mc Daddy, τον Greg και τον KG απογειώνοντας με τις ρίμες και τον ρυθμό τους το κατάμεστο P5, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο ΟΑΚΑ.
Το επόμενο live act ήταν από τον Ivan Greko, o οποίος ξεσήκωσε το κοινό με το performance του.
Στη συνέχεια η Lila χάρισε έντονες μουσικές στιγμές με το μουσικοχορευτικό της show.
O Kidd έδωσε το δικό του δυνατό ρυθμό επί σκηνής και σε ντουέτο με την Ellize.
Η Καλομοίρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion παρουσιάζοντας medley επιτυχιών της και ένα ντουέτο-έκπληξη με τη Venetia Kamara.
Με τον Mente Fuerte να ακολουθεί και να χαρίζει έντονες μουσικές στιγμές.
Οι Playmen & η Klavdia έστειλαν τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με την εμφάνισή τους, ενώ τραγούδησαν μαζί και με τη Dat Lilly σε μία ξεχωριστή συνεργασία.
Το κοινό υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα τον Hawk με τις επιτυχίες του.
O FY μαζί με τον Mc Daddy άφησαν το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα στη βραδιά.
Η Αναστασία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, ο guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show με διαχρονικές επιτυχίες αλλά και νέες κυκλοφορίες, που εντυπωσίασε και ξεσήκωσε τις χιλιάδες κοινού.
Στη συνέχεια, το μικρόφωνο πήρε ο Trannos και ράπαρε, ενώ μοιράστηκε τη σκηνή και με τους Kings.
Η κορυφαία, ποπ σταρ, Ελένη Φουρέιρα, ως ambassador του #freeyouremotion by Amita Motion, τραγούδησε live για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, με τίτλο «Ό,τι πεις», γεμίζοντας το κοινό με θετική ενέργεια. Παρουσίασε, επίσης, medley με ντουέτα με τον FY, τον Trannos και τον Mc Daddy.
O Saske παρουσίασε ένα θετικό performance, για να ακολουθήσει ο Sidarta και, έπειτα, στο closing act της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 συνέπραξαν οι δυο τους και χόρεψαν με το κοινό στους ρυθμούς των επιτυχιών τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θέμης Γεωργαντάς, σε μία αναπάντεχη εμφάνιση στην  Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, μαζί με τους φετινούς παρουσιαστές της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής της χώρας, ανακοίνωσαν το συνολικό ποσό των 500.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε στον κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας και το οποίο θα προσφέρει η Amita Motion για την οικονομική υποστήριξη των μαθητών της Θεσσαλίας.

Ο αγαπημένος χυμός των νέων, η Amita Motion, με το σύνθημα #FreeYourEmotion μας αποδεικνύει ότι κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό αν το εκφράσουμε και το απελευθερώσουμε, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους μαθητές των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.